17 augustus 2016 door Marc Bozon

Nescafé Microgrinds koffie: de nieuwe koffierevolutie

Nederland is een echt koffieland. We drinken gemiddeld 2,4 koppen koffie per dag per persoon en zijn daarmee koploper in de wereld. Omdat we zoveel koffie drinken zijn we ook kritisch over “ons kopje koffie”. We willen overal en altijd een goede kop koffie!

Nescafé Microgrinds koffie: de koffie die staat voor gemak én kwaliteit

Koffie is een product van uitersten, met aan de ene kant de barista achter een piston koffiemachine, die van vers gemalen koffiebonen een warme kop koffie zet en aan de andere kant de koffieautomaat op het werk waar met één druk op de knop binnen 7 seconden een warme kop koffie uit komt.

Het verschil tussen deze koffievoorzieningen zit hem in de kwaliteit, het gemak en efficiëntie.

Nescafé, het merk dat instant koffie heeft uitgevonden overbrugt de kloof tussen deze koffievoorzieningen met de nieuwe Nescafé Microgrinds koffie. Door instant koffie te vermengen met fijn gemalen vers gebrande koffiebonen komen kwaliteit, gemak en efficiëntie bij mekaar.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...