Horeca

Milano 8/60

De Voltage, Tilburg

"Onze gasten moeten voorzien worden van lekkere koffie"

De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg is het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland. U kunt bij De Voltage deelnemen aan meer dan 35 verschillende activiteiten, allen in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimtes. Tevens biedt De Voltage 5 verschillende cafe’s en restaurants waar u terecht kunt voor food and drinks. Voor gezelschappen van 2 tot 2.000 personen hebben zij alles onder 1 dak. Met de Milano 8/60 maakt men ook het onderscheid in de koffie.

't Ouwe Mestershuis, Gameren

"Gemakkelijk en overal neer te zetten"

Gelegen aan een geweldige fietsroute door de Bommelerwaard kunt u bij ’t Ouwe Mestershuis genieten van een heerlijke lunch of maaltijd, maar natuurlijk ook van een drankje. ‘s Zomers is het lekker vertoeven in het zonnetje op ons terras en ‘s winters lekker binnen met een warme chocomel of een potje biljart. Kortom, een pracht locatie.

De Nescafé Conforto biedt ’t Ouwe Mestershuis het gemak, de variatie en de snelheid die men nodig heeft.

Nescafe Conforto

Redbeans Large

Het Boordhuys, Nuenen

"De ultieme gastvrijheid"

Het Boordhuys, het exclusieve vergaderhuis, gelegen in het Dommeldal tussen Eindhoven en Nuenen, heeft een grote aantrekkingskracht. Het is fraai gerenoveerd, met behoud van haar authentieke karakter, tot een luxueus gastenhuis. Een verwenadresje, waar u zich door de sfeer en de persoonlijke aandacht meteen thuis voelt. Een familiebedrijf waarin met plezier en passie wordt gewerkt. Een uniek totaalconcept, met bourgondische klasse, rust en met een kwalitatief hoge standaard.

Het Boordhuys heeft gekozen voor het exclusieve Redbeans concept waarmee een top kwaliteit koffie geserveerd wordt.