Retail

Nescafé Solution 6/30

Schols Schoenmode, Maasbracht

"Kwaliteit staat bij ons altijd voorop".

In de winkel van Schols Schoenmode in Maasbracht staat een vakkundige en enthousiast team voor u klaar, om samen met en voor u de ‘gepaste’ schoen te vinden. En laten we dat nu bij Coffee3 net zo doen, samen met de klant de juiste koffiemachine kiezen. Na een gedegen adviesgesprek heeft Schols Schoenmode gekozen voor een Nescafé Solution 6/30 machine. Leuk weetje: Schols Schoenmode is tot winnaar  ‘gezelligste winkel van Limburg gekozen’. Zou het misschien ook aan de koffievoorziening voor klanten en medewerkers van Coffee3 liggen?

Coop Wintelre,Tholen

"Lekker en betaalbaar"

Coop Wintelre Tholen behoort tot één van de 250 winkels in Nederland van de Coop coöperatieve supermarktorganisatie.  Coop Wintelre Tholen staat dicht bij de klanten en biedt hen elke dag opnieuw de lekkerste en betaalbare producten. Geen wonder dat daarom voor klanten én medewerkers voor drankenvoorziening van Fountain van Coffee3 is gekozen. Want dat is ook erg lekker én heel betaalbaar!

Fountain CF4

Nescafé Komo

Rijwielhandel Coen van Buuren, Sint-Michielsgestel

'Dat loopt altijd op rolletjes"

Dé fietsspeciaalzaak van Sint Michielsgestel waar u terecht kunt voor fietsen en toebehoren voor groot en klein. Met grote passie voor techniek en klant. Als je goed voorgelicht wil worden, ook over elektrische fietsen, ga je naar Coen van Buuren. Ook een elektrische fiets op proef is bij Coen van Buren de normaalste zaak. Geen wonder dat Coen van Buuren zelf ook het naadje van de kous wilde weten voor zijn koffievoorziening en gebruik heeft gemaakt van een  gratis Coffee3 proefplaatsing. Die Nescafé Komo-machine is zo goed bevallen dat hij er is blijven staan. Uw leverancier van fietsplezier en een lekker kopje koffie is Rijwielhandel Koen van Buuren! O ja, u kunt ook bij hen terecht voor uw fietsreparaties.