Land- en tuinbouw

Fountain CF4

Neutkens Planten en Bomencentrum, Knegsel

"Gemakkelijk en snel altijd een kopje koffie!"

Neutkens Planten- en Bomencentrum  biedt u werkelijk alles op tuinplantengebied. Van bomen tot perkplanten, van heesters tot vaste planten. Bijna alle planten zijn in diverse maten in grote aantallen op voorraad. Deze planten kopen ze in bij kwaliteitskwekers in Nederland en daarbuiten. Ze zijn altijd aan het speuren naar die ene betrouwbare kweker met een uniek assortiment bomen en tuinplanten van A-kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers kunnen genieten van een lekker kopje koffie, soep, thee of cacao hebben ze voor de CF4 van Fountain gekozen.

Goorts Asperges, Erp

"Wij van het 'witte goud' houden ook van het 'zwarte goud'"

Goorts Asperges in Erp staat in de wijde omgeving bekend vanwege haar kwaliteitsasperges! Ook als particulier bent u  van harte welkom in de winkel aan de Veghelsedijk 4 in Erp voor de allerverste asperges. De asperges zijn verkrijgbaar in de kwaliteitsklassen variërend van AA tot grof. Goorts schilt ze eventueel ook graag voor u. `Het witte goud’ wordt bovendien netjes in een luchtdichte verpakking gedaan, zodat u ze nog tot 7 dagen in de koelkast kunt bewaren. Ook het ‘zwarte goud’ moet van prima kwaliteit zijn. Daarom is er voor klanten & medewerkers voor Fountain van Coffee3 gekozen!

 

Fountain CF4

Fountain CF4

Verbruggen Paddestoelen, Erp

"Wij houden van een goede smaakbeleving"

Heeft u wel eens een limoen gele oesterzwam gegeten? Of een zalmroze? Qua smaakbeleving totaal anders dan de wat bekendere grijze oesterzwam. De een wat frisser, de ander wat pittiger. Bij Verbruggen Paddestoelen B.V. raken ze er niet uitgesproken over. Deze enthousiaste en passievolle biologische teler van exotische paddestoelen vertelt graag over de teelt, over ons bedrijf en vooral over de culinaire mogelijkheden. Over Fountain van Coffee3 zijn ze al net zo enthousiast!