Instellingen

Nescafé Solution 8/60

Dierenopvang Breda

"Onze vrijwilligers hebben hart voor de zaak"

Als een dier zwervend of gewond is, rijdt de dierenambulance uit voor (acute) hulp. De vrijwilligers van de Dierenbescherming verlenen eerste hulp en brengen het dier naar een dierenarts. Als niet bekend is wie het baasje is, gaat het dier naar een van de 38 asielen. Zij verzorgen de dieren liefdevol en zoeken een nieuwe baas voor ze. De Dierenopvang Breda is gelieerd aan Dierenbescherming West & Midden Brabant.

Stichting centraal sint nicolaas comité Tilburg

"Een lekker kopje koffie tijdens de voorbereidingen doet wonderen"

De stichting Centraal Sint Nicolaas Comité functioneert dankzij de enorme inzet van een groot aantal vrijwilligers. Ieder jaar weer zijn binnen het Comité ongeveer 150 vrijwilligers actief bezig om het jaarlijkse Sint Nicolaasfeest tot een succes te maken. Deze vrijwilligers komen uit alle lagen van de Tilburgse samenleving en ver daarbuiten. De ‘Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg’, zoals het Comité voluit heet, is gedurende het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het Sint Nicolaasfeest om er op die manier voor te zorgen dat het feest ieder jaar weer een succes is voor Tilburg en haar bevolking. En een lekker kopje koffie daarbij doet dan natuurlijk wonderen!

Nescafé Conforto

Nescafé Amazone Turbo

Stichting Ismes, Den Bosch

"Samen werken aan een toekomst zonder verslaving is makkelijker!"

Het ISMES HUIS ondersteunt iedereen in herstel van een verslaving. Bij ISMES is elke gast of bezoeker ervaringsdeskundig en krijgt men de ruimte om ervaringen te delen, of te leren van andermans verhalen. Stoppen met gebruiken is moeilijk, maar clean blijven is soms zwaar. Bij Ismes gelooft men in de kracht van lotgenoten. Ze bieden een veilige omgeving waar men vrijuit kan praten zonder veroordeeld te worden; iedereen is gelijkwaardig binnen ISMES.