Dienstverlening

Redbeans Extra Large

Van Lanschot Chabot Den Bosch

"Voortreffelijk advies gaat samen met voortreffelijke koffie"

Het team van risicomanagers van Van Lanschot Chabot staat dagelijks als partner naast haar klanten. Het team verkent, voorkomt en waar nodig verzekert alle mogelijke bedrijfs-, medewerkers- of organisatierisico’s. Hoe? Vanuit ondernemersperspectief: men kijkt écht door de ogen van de klant en ziet daarmee de risico’s zoals ze zijn.

Van Lanschot Chabot heeft voor het Redbeans concept gekozen. Zo voorzien zij klanten en medewerkers niet alleen van een voortreffelijk advies maar ook van een voortreffelijk kopje koffie.

SCAB Accountants & Belastingadviseurs Tilburg

"Gewoon, uitgerekend goed"

SCAB Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt zo’n 3600 ondernemers in het MKB met een breed pakket aan professionele diensten. Dat varieert van het voeren van loonadministratie tot gedegen fiscaal advies, accountancy en ondersteuning op het gebied van automatisering en HRM. Dat doen ze vanuit Tilburg, met ongeveer 80 medewerkers, waarvan een groot deel gespecialiseerd is in de bouwsector. Met Coffee3 én  de Nescafé Solution 8/60 kun je op je vingers natellen dat het met de koffievoorziening gewoon, uitgerekend goed zit!

Nescafe Solution 8/60 Instant

Fountain HOTspot

Notariskantoor Van Loon Vessem

"Waarom Fountain? Gewoon een makkelijke voorziening"

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf? Notariskantoor Van Loon staat graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. En ondersteunt je graag bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. Altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee of…