17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een positieve impact op mens en milieu. In de Benelux maken meer dan 1500 bedrijven deel uit van de B Corp community, waaronder bekende merken als Dopper, Tony’s Chocolonely, BitesWeLove, Alpro, Rituals en TooGoodtoGo.

Wat houdt deze certificering in? De ‘B’ in B Corp staat voor ‘Benefit for all’, waarbij bedrijven streven naar een positieve impact op alle belanghebbenden, inclusief werknemers, gemeenschappen, klanten en natuurlijk onze planeet.

Axxent zet zich in voor ’thee met positieve impact voor iedereen’. Eén van de belangrijkste focuspunten is dan ook dat de thee in Sri Lanka en India verwerkt wordt tot eindproduct. Zo is er voor meer mensen een baan en wordt er bijgedragen aan een groeiende lokale economie. Elke kop verkochte thee heeft daardoor invloed op hun leven en dat van hun families. Ook met de Fair Grounds Foundation bieden zij financiële en maatschappelijke steun aan projecten waar echt een verschil gemaakt kan worden, zoals op het gebied van gezondheidszorg, werkomstandigheden en onderwijs.

30 april 2024 door Marc Bozon

DSU

Koelkasten zijn voorzien van een afdichting (deurrubber) die ervoor te zorgt dat het gekoelde compartiment van de kast luchtdicht kan worden afgesloten. Bij de meeste koelkasten zijn deurrubbers of magneetafdichtingen...

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...