17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een positieve impact op mens en milieu. In de Benelux maken meer dan 1500 bedrijven deel uit van de B Corp community, waaronder bekende merken als Dopper, Tony’s Chocolonely, BitesWeLove, Alpro, Rituals en TooGoodtoGo.

Wat houdt deze certificering in? De ‘B’ in B Corp staat voor ‘Benefit for all’, waarbij bedrijven streven naar een positieve impact op alle belanghebbenden, inclusief werknemers, gemeenschappen, klanten en natuurlijk onze planeet.

Axxent zet zich in voor ’thee met positieve impact voor iedereen’. Eén van de belangrijkste focuspunten is dan ook dat de thee in Sri Lanka en India verwerkt wordt tot eindproduct. Zo is er voor meer mensen een baan en wordt er bijgedragen aan een groeiende lokale economie. Elke kop verkochte thee heeft daardoor invloed op hun leven en dat van hun families. Ook met de Fair Grounds Foundation bieden zij financiële en maatschappelijke steun aan projecten waar echt een verschil gemaakt kan worden, zoals op het gebied van gezondheidszorg, werkomstandigheden en onderwijs.

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...