Sport en Recreatie

Milano 6/30

FC Den Bosch

"Samen zijn we sterk"

FC Den Bosch heeft in het seizoen 2015-2016 haar vijftig jarig jubileum gevierd. In haar historie heeft FC Den Bosch vele hoogtepunten gevierd, is een fiks aantal jaren op het hoogste niveau actief geweest en heeft mooie spelers voortgebracht. Waaronder Ruud van Nistelrooij. De club zet zich ook in voor de Bossche maatschappij: onder andere door de oprichting van de FC Den Bosch Foundation die de maatschappelijke activiteiten van de club vormgeeft en uitdraagt.

Zij maken gebruiken van zowel de Nescafé, Milano als de illy automaten op diverse plekken in het stadion. En ook bij de Business club drinkt u heerlijke koffie, geleverd door Coffee3.

Maaspoort Basketbal, Den Bosch

'Bij een topclub hoort een top koffie!"

EBBC Den Bosch werd opgericht in 1952 en speelde vanaf het seizoen 1972/’73 onafgebroken in de eredivisie. Direct nestelde EBBC zich in de top, maar de landstitel bleef vele seizoenen net buiten handbereik. In 1979 behaalde de club het eerste landskampioenschap met coach Ton Boot en bekende spelers zoals Kees Akerboom sr., Jan Dekker, Dan Cramer, Al Faber, John van Vliet, Rob van Essen, James Lister en Buff Kirkland. EBBC is een van de toonaangevende basketbalclubs in Nederland en heeft inmiddels al vele landskampioenschappen behaald.

Met het Redbeans concept voorziet EBBC het publiek en de business club leden van een heerlijk kopje koffie.

Redbeans Extra Large

Nescafe Amazone XL

Camping de Weerd, Velden

"Genieten van de natuur"

Camping de Weerd is de stadscamping van Venlo en een rustplaats voor het hele gezin. U kunt er terecht met uw tent of caravan, maar ook voor de huur van een Weerdhut, Verhuurchalet of Stacaravan. Ook als u een stacaravan heeft of wilt aanschaffen zijn er nog enkele plekken vrij. Al wandelend of fietsend, genietend van de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Maasduinen.

Het gemak en de snelheid van de Amazone XL gaf de doorslag voor de keuze van deze machine.