Partners

Om u een warme dranken oplossing op maat te bieden, voeren we een breed aanbod van A-merk koffiemachines en ingrediënten van betrouwbare partners. Wij nemen alleen een merk in ons assortiment op als we daar meer dan 100% achter staan. En omdat wij de service naar onze klanten cruciaal vinden, houden wij die graag in eigen hand. Wel zo vertrouwd. toch?

Samenwerking met innovatieve A-merk partners

Fountain

Fountain

De partner waar Coffee3 al het langst mee samenwerkt. De Fountain-Groep werd in 1972 opgericht en werkte zich in de loop der jaren op tot Europees marktleider met het meest uitgebreide drankenaanbod voor bedrijven en organisaties van 5 tot 50 personen en voor grote klanten met meerdere vestigingen.

 

Illy

illy

Van oudsher het koffiemerk van de echte espresso drinker. Maar liefst negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten liggen ten grondslag aan de smaak deze heerlijke bonenkoffie.

Nestle

Nestle

Bekend van o.a. Nescafé. Is veruit het grootste koffiebedrijf ter wereld en is de top voor middelgrote en grote organisaties. Nestlé biedt een ruim assortiment kwalitatieve koffieblends en een brede range flexibele koffiemachines. Zowel instant, bonen als gecombineerd.

Redbeans

Redbeans

Een parel voor de liefhebber van verse bonen, heerlijke koffie. Koffiemachines van Redbeans onderscheiden zich bovendien door de fraaie, moderne vormgeving.

Saeco

Saeco

Onlangs aan het Coffee3 assortiment toegevoegd: top-of-the-bill machines. Technisch hoogstaande machines, voor een heerlijke koffiebeleving.

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup

Ons Cup-a-Soup assortiment bestaat uit een range van heerlijke smaken soep in sachets en zakken soep voor onze Cup-a-Soup systemen.

Axxent

Axxent

De absolute passie voor thee en toewijding voor kwaliteit van Axxent is terug te zien in het theeassortiment van Coffee3. Premium kwaliteit thee producten in verrassende verpakkingen die de zintuigen stimuleren en tot de verbeelding spreken.

Van-der-Windt

Van der Windt verpakkingen

De koffiebekers van Coffee3 betrekken we bij Van der Windt verpakkingen.

Van-Oordt

Van Oordt

De Coffee3 melk, suiker en koekjes komen van Van Oordt, één van de grootste producenten van portieverpakkingen binnen Europa. De toonaangevende speler als het gaat om bijv. portieverpakkingen zoals suiker- en creamersticks.

Brita

Brita

Over de hele wereld vertrouwen klanten op BRITA Professional als expert op het gebied van optimalisering van drinkwater, zoals filters voor koffiemachines.