Bouw en Nijverheid

Redbeans Extra Large

Van Son Onderhoud, Waalwijk

"Een Redbeans kop koffie is een moment van rust"

Van Son is precies een kwart eeuw oud: 25 jaar geleden startte Jan van Son als eenmanszaak. Inmiddels is zijn bedrijf flink gegroeid. “We zijn nu met ongeveer vijftig mensen. Zeven werken er op kantoor. De rest is vooral buiten bezig”, vertelt directeur Van Son. “Samen werken we voor opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, scholen, gemeenten en verenigingen van eigenaren.”

Van Son heeft gekozen voor het duurzame Redbeans concept vanwege de kwaliteit en smaak van de koffie.

 

Vossen Natuursteen, Someren

"Koffie in een handomdraai"

Vossen Natuursteen is een natuursteenverwerkend bedrijf dat in Nederland een unieke plaats inneemt op het gebied van natuursteen en composiet. Zij produceert voor de meubeldetailhandel, interieurbouwers, aannemers en de bouwmaterialenhandel. De deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren in de juiste materiaalkeuze. En het dealernetwerk beschikt over een materialenboek en een set Vossen Natuursteen-stalen. Vossen Natuursteen heeft gekozen voor de Nescafé Conforto om zowel de bezoekers als de eigen medewerkers te voorzien van een lekker kop koffie.

 

Nescafe Conforto

Fountain CF4

Van Tuyl Metaalrecycling, Gameren

"Niet alleen koffie, maar ook soep, thee en cacao met de CF4. Echt een handig apparaat!"

Sinds 2011 is Van Tuyl gestart met het verzamelen van oude metalen. Al snel bleek dat de concurrentie groot is. Om zich toch te onderscheiden in de metaalrecycling zijn zij ‘Van Tuyl Metaalrecycling’ gestart. Zij kopen oude metalen in van particulieren en bedrijven. Omdat Van Tuyl uiteindelijk alles zelf sloopt kan zij de klant een hoge prijs bieden.

De Fountain CF4 is voor hen een gemakkelijke machine die niet alleen koffie, maar ook soep, thee en cacao schenkt.