Industrie

Saeco Lirika Plus

De Kastaan

"We genieten elke dag weer van de heerlijke kwaliteitskoffie uit de Saeco machine."

Kastaan is het Brabants woord voor kastanjeboom, daar ligt de oorsprong van De Kastaan uit Nuland. De Kastaan is sinds 2005 ambachtelijk houtbewerker van kastanje en eikenhouten poorten, hekwerken, palen en meer voor tuin en landschap. Afgelopen jaren hebben zij talloze ambachtelijke en op maat gemaakte houten producten afgeleverd en zij beschikken over vele referenties.

De Kastaan staat voor een eerlijk en ambachtelijk product. Geen wonder dat ze daarom voor een Saeco Lirika Plus gekozen hebben!

 

Adriaens Molenbouw, Weert

"Een kopje 'energie' voor tijdens het harde productiewerk"

Ondanks het feit dat het aantal molens in de eerste helft van de vorige eeuw dramatisch afnam, zijn er in ons land steeds een handvol molenmakerijen geweest die het specifieke molenmakersvak in ere houden.  Onder hen bevindt zich het oude Weerter familiebedrijf Adriaens. Sinds 2005 mag Adriaens Molenbouw Weert het predikaat Hofleverancier voeren. Zij hebben gekozen voor de Nescafé Amazone ten behoeve van het kopje ‘energie’ voor productiemedewerkers,

 

Nescafe Amazone

Fountain CF4

Scheepswerf De Gerlien van Tiem, Druten

"Fijn dat we al die jaren de vertrouwde service hebben ontvangen"

Sinds 1967 is Scheepswerf De Gerlien van Tiem werkzaam in de binnenvaart. Het familiebedrijf is inmiddels gegroeid tot een specialist op het gebied van boegschroeven, spudpalen, scheepsreparaties en levering van complete nieuwbouw. Voor elke opdracht beschikt De Gerlien van Tiem over de gewenste kennis en ervaring. Aan de Waal vindt u de eigen haven en ruim opgezet bedrijfsterrein met uitstekend bereikbare aanlegkades. Zij kiezen al vele jaren voor de voordelen van het vertrouwde Fountain concept.