20 maart 2024 door Marc Bozon

PeelPioneers

Dé circulaire oplossing voor citrusschillen

Drink je graag verse jus? De persapparaten in supermarkten en horeca zijn goed voor enorme bergen aan sinaasappelschillen. PeelPioneers heeft de missie om alle citrusresten te redden en om te zetten in waardevolle ingrediënten en ze daarmee een extra ronde in de voedselketen te houden.

Uit de schil halen ze natuurlijke ingrediënten die worden toegepast in levensmiddelen, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Hiermee hergebruiken ze 100% van de schil. In het innovatielab wordt constant onderzocht hoe er meer waarde uit schillen gehaald kan worden.

Ook jij als producent kan deze vezels en etherische oliën goed gebruiken in jouw producten om de cirkel weer rond te maken. Zo maken ze samen het verschil!

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de relaties en de medewerkers.

10 juli 2024 door Marc Bozon

Fountain en Redbeans prijswijzigingen

Zowel Redbeans als Fountain heeft aangekondigd per 1 juli de prijzen te moeten verhogen. Helaas hebben wij geen andere mogelijkheid dan de prijsstijging van onze producent te volgen en door...

9 juli 2024 door Marc Bozon

Borduurstudio Jeando

In 2003 is Jeando begonnen als Borduurstudio Jeando. Inmiddels is Jeando gegroeid naar een bedrijf waar u terecht kunt voor bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding enz. Verder zijn zij gespecialiseerd in...