20 maart 2024 door Marc Bozon

PeelPioneers

Dé circulaire oplossing voor citrusschillen

Drink je graag verse jus? De persapparaten in supermarkten en horeca zijn goed voor enorme bergen aan sinaasappelschillen. PeelPioneers heeft de missie om alle citrusresten te redden en om te zetten in waardevolle ingrediënten en ze daarmee een extra ronde in de voedselketen te houden.

Uit de schil halen ze natuurlijke ingrediënten die worden toegepast in levensmiddelen, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Hiermee hergebruiken ze 100% van de schil. In het innovatielab wordt constant onderzocht hoe er meer waarde uit schillen gehaald kan worden.

Ook jij als producent kan deze vezels en etherische oliën goed gebruiken in jouw producten om de cirkel weer rond te maken. Zo maken ze samen het verschil!

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de relaties en de medewerkers.

9 april 2024 door Marc Bozon

ADC Wihabo

ADC Wihabo te Geffen Alles voor het WOW-effect Nieuwe technieken en processen zorgen voor tastbare communicatie mét impact. Zeker als je ze op een slimme manier combineert. Dat is precies...

2 april 2024 door Marc Bozon

A.H. Kooijmans en Zn BV

A.H. Kooijmans en Zn BV staat bekend om de productie van en handel in professionele gereedschappen. De familiegeschiedenis gaat terug naar 1814 wanneer André Kooijmans met zijn gezin naar Schijndel...