20 maart 2024 door Marc Bozon

PeelPioneers

Dé circulaire oplossing voor citrusschillen

Drink je graag verse jus? De persapparaten in supermarkten en horeca zijn goed voor enorme bergen aan sinaasappelschillen. PeelPioneers heeft de missie om alle citrusresten te redden en om te zetten in waardevolle ingrediënten en ze daarmee een extra ronde in de voedselketen te houden.

Uit de schil halen ze natuurlijke ingrediënten die worden toegepast in levensmiddelen, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Hiermee hergebruiken ze 100% van de schil. In het innovatielab wordt constant onderzocht hoe er meer waarde uit schillen gehaald kan worden.

Ook jij als producent kan deze vezels en etherische oliën goed gebruiken in jouw producten om de cirkel weer rond te maken. Zo maken ze samen het verschil!

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de relaties en de medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...