Onderwijs

Redbeans Extra Large

Fontys Hogeschool, Tilburg

"Studeren in het hart van Brabant"

Fontys Hogeschool bevindt zich onder ander in Tilburg. Eeen stad met twee hogescholen, een universiteit en 29.000 studenten. De stad ademt een sfeer van creativiteit, vernieuwing en lef, met onder andere een groot aantal opnamestudio’s, poppodia, gezellige café’s en restaurants en het festival Mundial. Bij alles wat er door en voor studenten georganiseerd wordt zijn ontmoeten, ondernemen, ontwikkelen én, ontspannen kernwoorden. Tilburg kent een aantal studentenverenigingen, met hun eigen karakter en voor elk wat wils.

Én Fontys schenkt heerlijke koffie!

Dansschool de Dwars, Haaksbergen

Een quickstep op een bruiloft of een chachacha op een verjaardagsfeestje, het gebeurt nauwelijks meer. Zowel jongeren als volwassenen voelen steeds minder voor stijldansen. Echter, in een dorp als Haaksbergen is het stijldansen nog wel populair!  In Goor is het ‘de normaalste zaak’ dat ouders hun kinderen eerst naar dansles sturen voordat de kinderen uit mogen. Net zoals het de normaalste zaak is dat er lekkere koffie geschonken wordt dansschool De Dwars in Haaksbergen speelt een cruciale rol in het dorpsleven.

Nescafe Solution 6/30

Nescafe High Capacity

Sint Jans Lyceum, Den Bosch

"Al sinds 1918 een van de toonaangevende scholen in 's-Hertogenbosch"

Het Sint-Janslyceum is een school voor voortgezet onderwijs in ‘s-Hertogenbosch met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ruim 2.000. De eerste schooldag van het Sint-Janslyceum was op 10 september 1918. De school bestaat dus inmiddels ruim 90 jaar en heeft een zeer rijke traditie en een stevig fundament in de regio.  Het Sint-Janslyceum is sinds 1961 gevestigd aan het Sweelinckplein in een prachtig gebouw, dat alle kenmerken heeft van de Bossche School, een bijzondere stroming in de architectuur. Naast de goede onderwijsresultaten staat het Sint-Janslyceum bekend om de bijzondere sfeer in de school. En ook bekend  wegen de overheerlijke drankvoorziening 😉