3 oktober 2023 door Marc Bozon

Smits Arnhem

SmitsArnhem, op een beeldscherm komt vaak niet helemaal over wat u van een product mag verwachten. Zij snappen heel goed dat u een apparaat eerst eens aan de tand wilt voelen voordat u het koopt. Daarom hebben zij een showroom van 400 m2 ingericht, die ieder jaar vernieuwd wordt en aangevuld met de nieuwste producten en snufjes. Bijna alle producten staan klaar om bekeken of gedemonstreerd te worden. Is dit niet het geval, dan pakken ze het graag voor u uit of maken we een afspraak.

Bij Smits staat personeel met kennis en daar zijn zij heel erg blij mee. Veel van de collega’s werken er al 20 jaar en dit is een bron aan kennis. Zij hebben op (bijna) al uw vragen antwoord.

Altijd de beste prijs
Bij Smits staan ze garant voor een goede prijs. Iedere dag zijn zij druk bezig om ervoor te zorgen dat er mooie aanbiedingen klaar staan en zij hun producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

7 dagen per week
De winkel is 7 dagen per week geopend. Zij snappen dat u in het weekend net wat meer tijd heeft om eens rustig te komen kijken. Daarom zorgen aij ervoor dat er 7 dagen per week specialisten in de winkel aanwezig zijn om u te woord te staan.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

5 december 2023 door Marc Bozon

De Klassieker

De Klassieker is er voor restauratie, verkoop en onderhoud van alle klassiekers. De basis van hun team is de kennis en liefhebberij van en voor oude automobielen en die is...

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...