3 oktober 2023 door Marc Bozon

Smits Arnhem

SmitsArnhem, op een beeldscherm komt vaak niet helemaal over wat u van een product mag verwachten. Zij snappen heel goed dat u een apparaat eerst eens aan de tand wilt voelen voordat u het koopt. Daarom hebben zij een showroom van 400 m2 ingericht, die ieder jaar vernieuwd wordt en aangevuld met de nieuwste producten en snufjes. Bijna alle producten staan klaar om bekeken of gedemonstreerd te worden. Is dit niet het geval, dan pakken ze het graag voor u uit of maken we een afspraak.

Bij Smits staat personeel met kennis en daar zijn zij heel erg blij mee. Veel van de collega’s werken er al 20 jaar en dit is een bron aan kennis. Zij hebben op (bijna) al uw vragen antwoord.

Altijd de beste prijs
Bij Smits staan ze garant voor een goede prijs. Iedere dag zijn zij druk bezig om ervoor te zorgen dat er mooie aanbiedingen klaar staan en zij hun producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

7 dagen per week
De winkel is 7 dagen per week geopend. Zij snappen dat u in het weekend net wat meer tijd heeft om eens rustig te komen kijken. Daarom zorgen aij ervoor dat er 7 dagen per week specialisten in de winkel aanwezig zijn om u te woord te staan.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...