13 juni 2022 door Marc Bozon

Schreuders Handel en transport BV

Schreuders Handel en Transport B.V. (voorheen vennootschap onder firma) werd oorspronkelijk opgericht op 18 oktober 1950. Het bedrijf had als activiteit de handel in zand en grind. Leveringen werden gedaan aan bedrijven en particulieren. Opslag was aan de loswal in Brakel, waarvandaan alle transporten plaatsvonden. Zand werd aangevoerd met een eigen schip en de vrachtwagens werden nog met de schop geladen.

In 1997 werd ook het VCA*-certificaat behaald. Het bezit van dit certificaat maakte de weg voor het bedrijf vrij om zich steeds verder te ontwikkelen, met name in werkzaamheden waarbij milieu-aspecten een grote rol spelen.

Inmiddels blijft het bedrijf groeien en speelt in op de marktaanvragen in diverse categoriën grondstoffen. Het bedrijf vervoert deze grondstoffen, bemiddelt tussen verwerker en ontdoener, handelt in deze grondsoorten door zelf locaties te zoeken, waar deze grondsoorten mogen worden toegepast of vervoert deze grondstoffen naar een verwerker of reiniger. Het daartoe verplichte VIHB-nummer is aanwezig.

De laatste aanwinsten van het bedrijf zijn trucks met opleggers en een containerwagen met aanhanger, waarmee “meer voor minder” kan worden getransporteerd. In de toekomst zal het bedrijf zich verder ontwikkelen en in gaan spelen op de activiteiten, die geboden worden uit de markt.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

6 juni 2023 door Marc Bozon

Haar & Zo by Bo

Bij Haar & Zo by Bo draait het om ‘drive en durf’. Er word door het team volop intern en extern geïnvesteerd in tijd en trainingen om de kennis en...

31 mei 2023 door Marc Bozon

Govers

Govers, thuis in cijfers sinds 1927 Het verhaal van Govers is een verhaal over hun klanten. Over hun ondernemerschap, ambitie en hoe zij deze samen realiseren. Op een financieel zo...