28 oktober 2021 door Marc Bozon

Hair & Looks te Udenhout

Haarmoderie Mekes gaat door onder een nieuwe naam ‘Hair & looks’. Sinds 12 september jl. hebben Ad en Marina de zaak overgedragen aan Ronald Martens, eigenaar van Hair & Looks. Marina R. en Kim afkomstig van filiaal Tilburg zullen er voor zorgen dat u na ieder bezoek weer tevreden de kapsalon verlaat.

Bij Hair & Looks kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen van uw haar. Zij draaien hun hand niet om voor een mooie kleurspoeling, een permanent of highlights in alle kleuren en maten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel 013-5112580 of maak een online afspraak, dan zien ze u graag bij hen in de salon. Zij ontvangen u graag op afspraak.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

6 mei 2024 door Marc Bozon

Eder Electro

Bij Eder electro zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle mogelijke elektrische installaties. Dat doen ze voor particulieren, utiliteits- en woningbouw. Of ze nu laadstations plaatsen,...

30 april 2024 door Marc Bozon

DSU

Koelkasten zijn voorzien van een afdichting (deurrubber) die ervoor te zorgt dat het gekoelde compartiment van de kast luchtdicht kan worden afgesloten. Bij de meeste koelkasten zijn deurrubbers of magneetafdichtingen...