21 april 2021 door Marc Bozon

De nieuwste NESCAFÉ Amato en Fusion 2.0 Espressobonen machines

De eerste nieuwe NESCAFÉ Amato en Fusion 2.0 Espressobonen machines worden klaargemaakt om geplaatst te worden bij onze relaties.

De Amato lijn is Een prachtig vormgegeven espressobonenmachine, verkrijgbaar in zowel een compact, medium als large uitvoering.

Welke koffieautomaat past het beste bij uw organisatie? Wij adviseren u graag persoonlijk bij het maken van die keuze. Wilt u liever eerst zelf oriënteren? Kies een koffieautomaat die écht bij uw organisatie past met de criteria die voor u belangrijk zijn. De koffieautomaten advieswijzer geeft u dan een helder overzicht van de mogelijkheden.

6 mei 2024 door Marc Bozon

Eder Electro

Bij Eder electro zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle mogelijke elektrische installaties. Dat doen ze voor particulieren, utiliteits- en woningbouw. Of ze nu laadstations plaatsen,...

30 april 2024 door Marc Bozon

DSU

Koelkasten zijn voorzien van een afdichting (deurrubber) die ervoor te zorgt dat het gekoelde compartiment van de kast luchtdicht kan worden afgesloten. Bij de meeste koelkasten zijn deurrubbers of magneetafdichtingen...