16 februari 2021 door Marc Bozon

Verkeersschool van Thiel

Verkeersschool van Thiel is sinds 1964 een begrip in het land van Maas en Waal en bekend geworden vanwege hun professionaliteit, persoonlijke benadering en kwaliteit.

Bij verkeersschool van Thiel kunt u terecht voor alle rijopleidingen, beroepsopleidingen, VCA-cursussen, heftruckcursussen en BHV-trainingen. Verkeersschool van Thiel is ook volledig gespecialiseerd in het geven van nascholingscursussen voor chauffeurs die hun code 95 moeten behalen.
Zij werken met een vast team van 12 personen. Daarom krijg je bij hen ook meestal dezelfde instructeur bij het volgen van een opleiding.Bent u ook op zoek naar een opleiding op maat? Hun team staat voor u klaar om u snel en op een professionele wijze advies te geven.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de cursisten en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...