6 mei 2020 door Marc Bozon

Theater De Leest

Theater De Leest is hét theater en filmhuis van Waalwijk, in het hart van regio De Langstraat. Jaarlijks brengt Theater De Leest in twee theaterzalen circa 220 theatervoorstellingen en 300 bioscoopfilms en vinden er 200 zakelijke en sociaal-culturele evenementen plaats. De Leest ontvangt per seizoen bijna 85.000 bezoekers.

In november 1996 opende De Leest aan het Vredesplein haar deuren; een gloednieuw theater met bijna ‘onwaalwijkse’ architectuur. Twintig jaar later is het een gewilde plaats voor artiesten – zowel grote namen als jong talent -, voor amateurs én voor theater- en filmliefhebbers uit de gehele regio.

Ook bedrijven en instellingen kunnen gebruik maken van deze unieke locatie. Zo kunt u in de twee theaterzalen (521 en 201 stoelen) bij De Leest terecht voor een topcongres, een unieke vergaderlocatie of een magische plek voor uw personeelsfeest of relatieavond.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de medewerkers.

30 april 2024 door Marc Bozon

DSU

Koelkasten zijn voorzien van een afdichting (deurrubber) die ervoor te zorgt dat het gekoelde compartiment van de kast luchtdicht kan worden afgesloten. Bij de meeste koelkasten zijn deurrubbers of magneetafdichtingen...

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...