27 maart 2019 door Marc Bozon

Ton van Abeelen Transport N.V.

Logistiek is een ruim begrip, en zo is Ton van Abeelen Transport N.V. sinds 2002 een ruim begrip in Midden-Brabant. Zij zijn gevestigd in Tilburg maar ze begeven zich door heel Nederland en Europa.

Zij verzorgen verschillende vormen van transport, zoals lengte-, breedte- en diepladertransport, kraanwagens en alles voor transport bij caravanvervoer. Daarnaast verhuren zij ook transportmiddelen, zoals heftrucks en hoogwerkers. En dat alles voor een zo voordelig mogelijk tarief.

Klanttevredenheid komt bij hen altijd op de eerste plaats. Alle afspraken die ze maken zijn daardoor in uw voordeel. Het gemotiveerde en ervaren team van Ton van Abeelen Transport N.V. staat voor u klaar. Laat uw transport over aan Ton van Abeelen.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...