1 december 2022 door Marc Bozon

Winterparadijs Tilburg

Winter in Tilburg wordt dit jaar uitgebreid met een waar schaatsparadijs op het Heuvelplein. Niet zomaar een schaatsbaan maar een grote overdekte ijsvloer met een glazen dak zodat de sfeer en de prachtig verlichte Sint Jozefkerk ten alle tijden zichtbaar blijft. De ijsbaan zal worden versierd met duizenden kerstlichtjes, guirlandes, kerstballen en andere prachtige kerstversiering.

Ook nieuw is het Wintercafé, waar men heerlijk met de familie, vrienden en collega’s kan samenkomen en kijkend naar het schaatsplezier kan genieten van een vers bakje koffie, een warme chocomelk, heerlijke glühwein of gewoon een vers glas bier.

Bij de entree komen gezellige VIP kersthuisjes waar je heerlijk en gezellig met elkaar kunt vertoeven en centraal hiervan een echte vuurtent waar je zelf je stokjes met Marshmallows kunt roosteren, hoe leuk is dat?

Op het Pieter Vredeplein komt een gezellige kerstmarkt, een prachtige Nostalgische draaimolen voor de kinderen en een heuse Wens boom. Een immens grote boom waar mensen een kerstwens of foto van een dierbare in kwijt kunnen.

Zoveel gezelligheid en plezier voor jong en oud. Daar zit Tilburg toch al jaren op te wachten? Winter in Tilburg; van 2 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

Met Coffee3 ondersteunen we dit evenement en hebben we ze voorzien van een 2-tal Redbeans automaten.

12 maart 2024 door Marc Bozon

Autobedrijf Pepers

Alles voor uw auto in Erp Wilt u een nieuwe auto kopen of is het tijd voor een onderhoudsbeurt en woont u in Erp, Veghel, Gemert of omgeving? Autobedrijf Pepers...

8 maart 2024 door Marc Bozon

Herbruikbare bekers Nescafe

Naast de rode NESCAFÉ keramische beker voegt Nescafe nu een tweede herbruikbaar alternatief toe aan het assortiment: de NESCAFÉ herbruikbare beker. De NESCAFÉ herbruikbare beker is een goede oplossing voor...