31 augustus 2022 door Marc Bozon

Verpakkingswijziging NESCAFE bonen

Nestlé wereldwijd gaat de strijd aan tegen klimaatverandering en heeft de ambitie om de impact op het klimaat te verminderen. Hierbij heeft Nestlé zich gecommitteerd om in 2030 de uitstoot van broeikasgassen met 50% te verminderen en uiterlijk in 2050 op een “net zero” niveau van broeikasgassen uit te komen. Een van de pijlers, om de doelstelling te bereiken, is om tegen 2025 100% van de verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar te maken.

Met trots melden zijn dat de verpakking van de verschillende NESCAFÉ koffiebonen als eerste zullen wijzigen naar een recyclebare verpakking. Later zullen de verpakkingen van de overige ingrediënten gewijzigd worden.

Wat houdt deze wijziging precies in?

– Verbetering van de recyclebaarheid – transitie van niet-recyclebaar naar recyclebaar
– Verbetering van de afvalwaarde voor recyclers – transitie van zwarte naar witte verpakking waarbij minder inkt wordt gebruikt
– Nieuwe visuele identiteit

23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken...

16 september 2022 door Marc Bozon

Survival Run Udenhout

Dit weekend vindt de survivalrun Udenhout plaats … een mooi event dat we met Coffee3 graag ondersteunen ook aangezien een van onze oud medewerkers een fanatieke deelnemer is!