30 maart 2017 door Marc Bozon

Van Overdijk Tweewielers kiest voor het Nescafe concept

Van Overdijk Tweewielers; dé leverancier van fietsen, 2e hands fietsen en fietsaccessoires in de regio van Eindhoven en Tilburg. Al ruim 65 jaar leveren zij vanuit Oirschot een brede collectie aan fietsen van alle topmerken aan klanten uit de regio Eindhoven, Tilburg en Best. Zo verkopen en verhuren zij tal van elektrische-, stads-, hybride- en kinderfietsen van diverse topmerken als Koga, Gazelle, Sparta, RIH, Giant, BMC, Trek, Bianchi, Pilot en Colnago.

De modernste en laatst uitgebrachte fietsen zijn altijd vertegenwoordigd in het aanbod. Zij hebben voor iedere prijsklasse wel een geschikt model. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment van 2de hands fietsen en uiteraard zijn deze ook in uitstekende conditie .

Van Overdijk Tweewielers heeft gekozen voor de Nescafé Solution 6/30 ten behoeve van de eigen medewerkers en de klanten.

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...

16 april 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ voorjaarsactie 100% korting op huur!

van 15 April tot 31 Juli. Ga voor een warme lente start op de werkvloer met onze NESCAFÉ voorjaarsactie. Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of...