22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Met Coffee3 waren we de gelukkige van de Herfstactie waarbij er een mooi vogelhuisje en voederpakket werd verloot onder de relaties van Van de Wijgert. We zijn er blij mee en deze heeft een mooie bestemming in de tuin van Coffee3 gekregen!

22 maart 2023 door Marc Bozon

Totaal Tuin Brabant

Totaal Tuin Brabant richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Zij werken voornamelijk voor particulieren en bedrijven. Daarnaast hebben zij een boomverzorgingsbedrijf, Totaalboom Brabant. Hun werkgebied bevindt...

16 maart 2023 door Marc Bozon

Praktijk Kind Verbindt

Ook in 2023 is Praktijk Kind Verbindt te Drunen gecontracteerd jeugdhulpaanbieder met SAMENWERKINGSPARTNER Stichting INZET voor ZORG! Praktijk KindVerbindt biedt psychosociale therapie, systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, psychomotorische therapie, beeldende therapie en...