22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Met Coffee3 waren we de gelukkige van de Herfstactie waarbij er een mooi vogelhuisje en voederpakket werd verloot onder de relaties van Van de Wijgert. We zijn er blij mee en deze heeft een mooie bestemming in de tuin van Coffee3 gekregen!

17 november 2022 door Marc Bozon

Van Abeelen Groep

De Van Abeelen Groep is een innovatief full service installatiebedrijf dat betrouwbare commerciële en industriële totaaloplossingen biedt op het gebied van koelen, klimaat, vriezen en verhuur. Zij zijn gevestigd in...

9 november 2022 door Marc Bozon

Bfactory

Bfactory is een bedrijf gericht op het creeren van nieuwe honing-gebaseerde producten voor mens en dier in nood. Zij richten zich op een groep huid- en wondgerelateerde problemen, ontvankelijk voor...