22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Met Coffee3 waren we de gelukkige van de Herfstactie waarbij er een mooi vogelhuisje en voederpakket werd verloot onder de relaties van Van de Wijgert. We zijn er blij mee en deze heeft een mooie bestemming in de tuin van Coffee3 gekregen!

5 december 2023 door Marc Bozon

De Klassieker

De Klassieker is er voor restauratie, verkoop en onderhoud van alle klassiekers. De basis van hun team is de kennis en liefhebberij van en voor oude automobielen en die is...

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...