22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Met Coffee3 waren we de gelukkige van de Herfstactie waarbij er een mooi vogelhuisje en voederpakket werd verloot onder de relaties van Van de Wijgert. We zijn er blij mee en deze heeft een mooie bestemming in de tuin van Coffee3 gekregen!

15 juli 2024 door Marc Bozon

Reisburo Relik & van Hooft/Pelikaan Reisbureau Breda

Het reisbureau is al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omstreken. De meest uiteenlopende vakanties worden er geboekt: van unieke verre reizen tot weekendjes weg in Europa....

10 juli 2024 door Marc Bozon

Fountain en Redbeans prijswijzigingen

Zowel Redbeans als Fountain heeft aangekondigd per 1 juli de prijzen te moeten verhogen. Helaas hebben wij geen andere mogelijkheid dan de prijsstijging van onze producent te volgen en door...