22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen, bent u bij Van de Wijgert aan het juiste adres.

Pallets & pallet-hout! Dat is waar het bij Van de Wijgert inmiddels al ruim 25 jaar om draait. Als familiebedrijf hebben ze een hechte binding met de regio. Ze zijn voor hun klanten de pallet-en recycling specialist die je gastvrij verwelkomt en waar je persoonlijk te woord wordt gestaan.

Met Coffee3 waren we de gelukkige van de Herfstactie waarbij er een mooi vogelhuisje en voederpakket werd verloot onder de relaties van Van de Wijgert. We zijn er blij mee en deze heeft een mooie bestemming in de tuin van Coffee3 gekregen!

9 april 2024 door Marc Bozon

ADC Wihabo

ADC Wihabo te Geffen Alles voor het WOW-effect Nieuwe technieken en processen zorgen voor tastbare communicatie mét impact. Zeker als je ze op een slimme manier combineert. Dat is precies...

2 april 2024 door Marc Bozon

A.H. Kooijmans en Zn BV

A.H. Kooijmans en Zn BV staat bekend om de productie van en handel in professionele gereedschappen. De familiegeschiedenis gaat terug naar 1814 wanneer André Kooijmans met zijn gezin naar Schijndel...