6 februari 2024 door Marc Bozon

Troef Bouw

TROEF BOUW te ‘s-Hertogenbosch

Troef Bouw is jouw partner voor elk bouwtraject. Met de beste kwaliteit, een goed samenspel en persoonlijke begeleiding.

Zij streven altijd de beste kwaliteit te bieden door een goed samenspel tussen jou als opdrachtgever, de leveranciers en henzelf. De persoonlijke begeleiding tijdens ieder project is hun troef. Bouwen doe je samen.

Een totale verbouwing of een kleine renovatie? Zorgeloos verbouwen door hun persoonlijke begeleiding. Zij zijn dynamisch en flexibel, omdat ze bijna alle disciplines in eigen huis hebben. Ze werken met vaste teams van vakmensen en specialisten die hun vak verstaan en over jaren ervaring beschikken. Ze werken voornamelijk met hun eigen mensen. De offertes zijn duidelijk, open en gedetailleerd. Ze staan voor transparantie over diensten en materialen.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

20 juni 2024 door Marc Bozon

Engelenrun

Engelenrun Op 23 Juni 2024 is de Engelenrun, het leukste hardloopfeest van de regio! Zij hopen op die zondag weer op ieders massale energie te mogen rekenen om er weer...

18 juni 2024 door Marc Bozon

Auto Dieker Lichtenvoorde

Wanneer u een vakgarage zoekt voor onderhoud of werkzaamheden aan uw auto dan wilt u een klantvriendelijke behandeling, servicegerichte houding en aantrekkelijke tarieven. Dat vindt u bij Auto Dieker. Eigenlijk...