6 februari 2024 door Marc Bozon

Troef Bouw

TROEF BOUW te ‘s-Hertogenbosch

Troef Bouw is jouw partner voor elk bouwtraject. Met de beste kwaliteit, een goed samenspel en persoonlijke begeleiding.

Zij streven altijd de beste kwaliteit te bieden door een goed samenspel tussen jou als opdrachtgever, de leveranciers en henzelf. De persoonlijke begeleiding tijdens ieder project is hun troef. Bouwen doe je samen.

Een totale verbouwing of een kleine renovatie? Zorgeloos verbouwen door hun persoonlijke begeleiding. Zij zijn dynamisch en flexibel, omdat ze bijna alle disciplines in eigen huis hebben. Ze werken met vaste teams van vakmensen en specialisten die hun vak verstaan en over jaren ervaring beschikken. Ze werken voornamelijk met hun eigen mensen. De offertes zijn duidelijk, open en gedetailleerd. Ze staan voor transparantie over diensten en materialen.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

19 februari 2024 door Marc Bozon

Klimax Installatiebedrijven

Als duurzaam installatiebedrijf richt Klimax Installatiebedrijven zich actief op de duurzame ontwikkeling binnen hun vakgebied. Zij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven....

14 februari 2024 door Marc Bozon

Handelsbanken ‘s-Hertogenbosch

Een bank die u persoonlijk kent Als klant van Handelsbanken kunt u bij hen kantoor terecht voor persoonlijk advies en maatwerk. Zij zijn sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen en vermogensbeheer. Dat...