2 december 2019 door Marc Bozon

Technisch Buro Wissing

Technisch Buro Wissing BV is een installatieburo werkzaam in het onderhoud, renovatie en de nieuwbouw van woningen en kantoren. Met als vaste opdrachtgevers diverse woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Zij willen in elk project topkwaliteit leveren en stellen de klant en zijn wensen centraal.

In de afgelopen 65 jaar heeft Technisch Buro Wissing een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze expertise ligt zowel op het vlak van kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkelcentra en zorgcentra als binnen de woningbouw en het onderwijs. De meeste van onze klanten bevinden zich in de regio Eindhoven, maar vestigingen of gebouwen van klanten in overige regio’s rekenen wij ook tot onze klantenkring.

Technisch Buro Wissing is een volledig zelfstandig en onafhankelijk elektrotechnisch advies- en installatiebedrijf. Zonder advies kan er immers geen installatie aangelegd worden. U kunt het bedrijf inschakelen voor de aanleg van een complete elektrotechnische installatie, alsmede voor kleine klussen als het aanleggen van een extra wandcontactdoos. Zij bieden een compleet dienstenpakket als het gaat om elektrotechnische installaties, van netwerken tot domotica en van beveiligingssystemen tot duurzame installaties, zoals zonnepanelen en led verlichting. Nieuw in het assortiment de laadpalen voor elektronische auto’s, alsmede gasdetectie ten behoeve van parkeergarages.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...