25 mei 2021 door Marc Bozon

Spierings Vis Vijver en Aquarium Speciaalzaak

In de visie van Spierings Vis staat het welzijn van de dieren staat voorop. Intensieve zorg voor de vis om een steeds betere kwaliteit te bereiken en uitgebreide service en advies voor de visliefhebber. Tenslotte is een goedverzorgde vis een lust voor het oog en dat betekent automatisch een tevreden klant!

Sinds 2005 is Spierings Vis ook actief in de ontwikkeling van een geheel eigen lijn filtersystemen. De Spierings Combi Bed filters welke volledig worden aangedreven door een luchtpomp zijn een groot succes. De eenvoud in combinatie met de uitstekende filter eigenschappen zijn een groot succes voor de vijver branche. Inmiddels weten klanten uit binnen en buitenland hen daarvoor te vinden.

Jaarlijks reizen ze af naar Japan om daar zelf de Koi tijdens de Ikeage (Koi Oogst) te selecteren. Deze vissen kunt u in November reserveren waarna zij de vissen in de optimale condities laten overwinteren.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...