16 mei 2023 door Marc Bozon

Sigrid Zitcomfort

Sigrid Zitcomfort, de collectie van Sigrid bestaat uit eigentijdse en comfortabele relax- en sta-opfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. Fauteuils die voldoen aan de meest actuele, inzichten op ergonomisch gebied. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor de fauteuils en geheel op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd.

Lekker wonen is je thuis voelen. Accessoires maken je huis extra gezellig en benadrukken uw eigen sfeerbeleving. Tussen alle andere woninginrichtingmaterialen vindt u in de winkel allerlei leuke accessoires waarmee u extra accenten kunt aanbrengen en verschillende vertrekken in huis kunt aankleden.

Koster wonen is sinds jaar en dag een begrip in Goor. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 65 jaar. Na ruim 40 jaar aan het roer te hebben gestaan dragen Adolf & Maria Koster het stokje over aan dochter Sigrid. Deze overname gaat gepaard met een feestelijke heropening van de woonwinkel, die vanaf dat moment wordt voortgezet onder de naam ‘Sigrid Zitcomfort’.

Zij hebben gekozen voor het illy Concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

31 mei 2023 door Marc Bozon

Govers

Govers, thuis in cijfers sinds 1927 Het verhaal van Govers is een verhaal over hun klanten. Over hun ondernemerschap, ambitie en hoe zij deze samen realiseren. Op een financieel zo...

28 mei 2023 door Marc Bozon

G-sportweekend Amarant te Tilburg

Dit weekend vindt het G-sportweekend plaats, het wordt gehouden op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant  is reeds al 28 jaar georganiseerd...