16 mei 2023 door Marc Bozon

Sigrid Zitcomfort

Sigrid Zitcomfort, de collectie van Sigrid bestaat uit eigentijdse en comfortabele relax- en sta-opfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. Fauteuils die voldoen aan de meest actuele, inzichten op ergonomisch gebied. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor de fauteuils en geheel op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd.

Lekker wonen is je thuis voelen. Accessoires maken je huis extra gezellig en benadrukken uw eigen sfeerbeleving. Tussen alle andere woninginrichtingmaterialen vindt u in de winkel allerlei leuke accessoires waarmee u extra accenten kunt aanbrengen en verschillende vertrekken in huis kunt aankleden.

Koster wonen is sinds jaar en dag een begrip in Goor. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 65 jaar. Na ruim 40 jaar aan het roer te hebben gestaan dragen Adolf & Maria Koster het stokje over aan dochter Sigrid. Deze overname gaat gepaard met een feestelijke heropening van de woonwinkel, die vanaf dat moment wordt voortgezet onder de naam ‘Sigrid Zitcomfort’.

Zij hebben gekozen voor het illy Concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...

21 november 2023 door Marc Bozon

Hoppenbrouwers Techniek Den Bosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ heeft een nieuw hoofdkwartier gekregen en wel op het Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch. Altijd genieten van een comfortabel, warm thuis? Hoppenbrouwers Techniek in Den Bosch...