16 mei 2023 door Marc Bozon

Sigrid Zitcomfort

Sigrid Zitcomfort, de collectie van Sigrid bestaat uit eigentijdse en comfortabele relax- en sta-opfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. Fauteuils die voldoen aan de meest actuele, inzichten op ergonomisch gebied. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor de fauteuils en geheel op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd.

Lekker wonen is je thuis voelen. Accessoires maken je huis extra gezellig en benadrukken uw eigen sfeerbeleving. Tussen alle andere woninginrichtingmaterialen vindt u in de winkel allerlei leuke accessoires waarmee u extra accenten kunt aanbrengen en verschillende vertrekken in huis kunt aankleden.

Koster wonen is sinds jaar en dag een begrip in Goor. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 65 jaar. Na ruim 40 jaar aan het roer te hebben gestaan dragen Adolf & Maria Koster het stokje over aan dochter Sigrid. Deze overname gaat gepaard met een feestelijke heropening van de woonwinkel, die vanaf dat moment wordt voortgezet onder de naam ‘Sigrid Zitcomfort’.

Zij hebben gekozen voor het illy Concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...