4 augustus 2020 door Marc Bozon

Rita’s Trendy Hair

Rita’s Trendy Hair is een bekende kapsalon te Goor. Ze is 18 jaar geleden opgericht door Rita. Lees hieronder haar verhaal. Daaronder ook het verhaal van Sandra.

Hoi, Ik ben Rita. Sinds ik 18 was zat ik al in het kappersvak, ik heb 10 jaar elders gewerkt tot ik op mijn 28ste voor mij zelf in Goor een eigen kapperszaak begon. Ik werk elke dag in de zaak met veel plezier en hoe leuk is het om klanten tevreden de deur uit te zien gaan. Het contact met mijn klanten vindt ik heel bijzonder, we maken lief en leed met ze mee. Wij hebben trouwe klanten die al 20 jaar bij ons binnen lopen.Het leukste van dit werk is de afwisseling van kleuren, knippen en permanenten. Grootste compliment die wij van onze klanten krijgen is dat het bij ons gezellig en laagdrempelig is en dat we luisteren na de wens van de klant. Nieuwe klanten voelen zich gelijk thuis in onze salon. Ik ben trots op mijn team dat we dit bereikt hebben, een gezellige kapsalon voor jong en oud.
Graag tot ziens, Rita

Hoi, Ik ben Sandra vanaf november 1996 ben ik werkzaam bij Rita’s Trendy Hair. Ben getrouwd en woon vanaf 2008 in Goor met Marc. We hebben twee kinderen Bram en Niels. De dagen die ik werk zijn de Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag. Het is mooi dat ik op deze manier mijn grote passie kan combineren met het gezin. Groetjes Sandra

Zij hebben gekozen voor het Fountain concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...