22 april 2022 door Marc Bozon

Primeur: doe mee aan de Redbeans Ronde van Nijmegen!

Redbeans wil een bijdrage leveren aan de vitaliteit van werknemers. Daarom promoten zij ‘dertig minuten bewegen per dag’. Om dit te stimuleren sponsoren zij sinds dit jaar de Redbeans Ronde van Nijmegen: op zondag 19 juni a.s.

ze nodigen hierbij alle Redbeans klanten van harte uit om mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Een prachtige fietstocht door de bos- en heuvelrijke omgeving van Nijmegen. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: 70, 120 en 165 km. Ga jij de uitdaging aan met je team? Laat zien aan elkaar wie de ronde het beste vol kan houden! Mee doen kan natuurlijk ook individueel!

Wil je vrienden of familie ook mee laten rijden, dan kunnen deze zich ook via de website aanmelden.
Gebruik de code Redbeans2775. Dan krijg je korting op de inschrijving, een unieke Redbeans bidon, een unieke medaille, gratis koffie en samen op de foto met de Rondemiss.

12 maart 2024 door Marc Bozon

Autobedrijf Pepers

Alles voor uw auto in Erp Wilt u een nieuwe auto kopen of is het tijd voor een onderhoudsbeurt en woont u in Erp, Veghel, Gemert of omgeving? Autobedrijf Pepers...

8 maart 2024 door Marc Bozon

Herbruikbare bekers Nescafe

Naast de rode NESCAFÉ keramische beker voegt Nescafe nu een tweede herbruikbaar alternatief toe aan het assortiment: de NESCAFÉ herbruikbare beker. De NESCAFÉ herbruikbare beker is een goede oplossing voor...