29 december 2023 door Marc Bozon

Prijslijst grotendeels gelijk gebleven

Na een paar turbulente jaren met hoge inflatie en grote ontwikkelingen op de wereld koffiemarkt zijn we verheugd dat we op dit moment voor het komend jaar slechts een beperkt aantal prijswijzigingen moeten doorvoeren en de prijslijst grotendeels gelijk is kunnen blijven.

Zo heeft Nestle haar prijzen richting haar preferred partners gelijk kunnen houden. Het enige waar een prijswijziging voor is doorgevoerd is de Alegria Cacao. Dit als gevolg van ontwikkelingen op de wereld cacao markt. Dit product is derhalve met 9% gestegen.

De producten van illy, Effe Soep en Fountain (behalve een stijging van 1% op sommige koffies) zijn allen gelijk gebleven. Unilever heeft helaas haar prijzen op de Cup a Soep verhoogd (+/- 2% op de doosjes en 5,5% op de vending zakken) en deze hebben wij moeten doorvoeren. Redbeans heeft haar prijzen op de koffie, topping en cacao met zo’n 2% verhoogd. Echter een deel van die prijsverhoging kunnen wij absorberen en derhalve kunnen we de stijging beperkt houden tot gemiddeld zo’n 1,5%. Ons beleid met betrekking tot de ingrediënten is deze enkel aan te passen wanneer onze leveranciers dit doen. Hoewel ook bij ons de meeste van de overige kosten stijgen trachten we door middel van een steeds efficiëntere operationele bedrijfsvoering de impact hiervan te minimaliseren en niet door te rekenen in de prijzen van de ingrediënten.

Mocht u graag goedkopere producten wensen te proberen, dan laat het ons weten en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden binnen de merken die wij voeren.

20 juni 2024 door Marc Bozon

Engelenrun

Engelenrun Op 23 Juni 2024 is de Engelenrun, het leukste hardloopfeest van de regio! Zij hopen op die zondag weer op ieders massale energie te mogen rekenen om er weer...

18 juni 2024 door Marc Bozon

Auto Dieker Lichtenvoorde

Wanneer u een vakgarage zoekt voor onderhoud of werkzaamheden aan uw auto dan wilt u een klantvriendelijke behandeling, servicegerichte houding en aantrekkelijke tarieven. Dat vindt u bij Auto Dieker. Eigenlijk...