27 december 2022 door Marc Bozon

Prijslijst gewijzigd per 1 Januari 2023

Van veel collega ondernemers in het MKB hebben we vernomen dat zij geconfronteerd worden met tal van prijsstijgingen van hun leveranciers die zij hebben moeten door belasten aan hun klanten. Dit is wellicht ook bij uw organisatie aan de orde. Dat geldt helaas ook voor ons bedrijf en we hebben de afgelopen periode dan ook helaas vele prijswijzigingen mogen ontvangen.

Vrijwel alle leveranciers hebben als gevolg van de stijging van de prijzen, deels op de wereldmarkt, van grondstoffen, energie, transport, verpakkingsmaterialen en de lonen hun prijzen moeten wijzigen. In sommige gevallen speelt ook de ongunstige koersontwikkeling van de euro versus de dollar een rol en ook heerst er nog schaarste van bepaalde onderdelen en componenten voor koffie machines.

Helaas betekent dit dat ook wij onze prijslijst, in navolging van andere koffiemerken, zullen moeten aanpassen. Ons beleid met betrekking tot de ingrediënten is deze enkel aan te passen wanneer onze leveranciers dit doen. Nestle heeft de koffieprijzen met 3 tot 4% verhoogd, Fountain zit rond de 5 tot 6% en Effe Soep rond de 8%. Daarnaast geldt dat vrijwel alle merken met name de melk en cacao producten sterk hebben verhoogd, soms met wel 9 tot 10%. Ook de leveranciers van de bekers hebben hun prijzen behoorlijk moeten verhogen. De index op de onderhouds- en cafe care overeenkomsten is vastgesteld op 4,9%.

Derhalve zijn wij genoodzaakt om per 1 Januari 2023 een mutatie op de factuurprijzen door te voeren. Mocht u graag goedkopere producten wensen te proberen, dan laat het ons weten en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden binnen de merken die wij voeren.

3 februari 2023 door Marc Bozon

De Kaasshop

De Kaasshop is al meer dan 45 jaar een begrip in Huissen en omstreken. De Kaasshop is gevestigd aan de Langestraat 10 en wordt met veel plezier gerund door eigenaren...

23 januari 2023 door Marc Bozon

Travelcenter de Wit

Travelcenter de Wit behoort al dertig jaar tot de top van de Nederlandse reisbranche. Wanneer je langskomt bij één van de reisbureaus in Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert of Uden (Krooder...