17 augustus 2022 door Marc Bozon

Prijslijst gewijzigd medio Augustus

Net als u ongetwijfeld, krijgen ook wij nog steeds berichten over stijgende prijzen en toenemende kosten. De koffieprijzen zijn op de beurs historisch hoog, de dollar ontwikkelt zich ongunstig ten opzichte van de euro, onderdelen en componenten voor machines zijn schaars.

Ook onze leveranciers hebben als gevolg van de stijging van de prijzen op de wereldmarkt van grondstoffen voor koffie-, cacao- en melkingrediënten, verpakkingsmaterialen en transport hun prijzen moeten verhogen. Helaas betekent dit dat we deze prijsstijgingen, in navolging van andere koffiemerken, één op één zullen moeten doorberekenen.

Ons beleid met betrekking tot de ingrediënten is deze enkel aan te passen wanneer onze leveranciers dit doen. Nestlé heeft de koffieprijzen met 5% verhoogd en de melk, cacao en andere artikelen met 2%. Ook onze andere leveranciers, waaronder Redbeans en Fountain, volgen deels deze lijn. Derhalve zijn wij genoodzaakt om per medio augustus 2022 een mutatie op de factuurprijzen door te voeren. Mocht u graag goedkopere producten wensen te proberen, dan laat het ons weten en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden binnen de merken die wij voeren.

23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken...

16 september 2022 door Marc Bozon

Survival Run Udenhout

Dit weekend vindt de survivalrun Udenhout plaats … een mooi event dat we met Coffee3 graag ondersteunen ook aangezien een van onze oud medewerkers een fanatieke deelnemer is!