17 augustus 2022 door Marc Bozon

Prijslijst gewijzigd medio Augustus

Net als u ongetwijfeld, krijgen ook wij nog steeds berichten over stijgende prijzen en toenemende kosten. De koffieprijzen zijn op de beurs historisch hoog, de dollar ontwikkelt zich ongunstig ten opzichte van de euro, onderdelen en componenten voor machines zijn schaars.

Ook onze leveranciers hebben als gevolg van de stijging van de prijzen op de wereldmarkt van grondstoffen voor koffie-, cacao- en melkingrediënten, verpakkingsmaterialen en transport hun prijzen moeten verhogen. Helaas betekent dit dat we deze prijsstijgingen, in navolging van andere koffiemerken, één op één zullen moeten doorberekenen.

Ons beleid met betrekking tot de ingrediënten is deze enkel aan te passen wanneer onze leveranciers dit doen. Nestlé heeft de koffieprijzen met 5% verhoogd en de melk, cacao en andere artikelen met 2%. Ook onze andere leveranciers, waaronder Redbeans en Fountain, volgen deels deze lijn. Derhalve zijn wij genoodzaakt om per medio augustus 2022 een mutatie op de factuurprijzen door te voeren. Mocht u graag goedkopere producten wensen te proberen, dan laat het ons weten en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden binnen de merken die wij voeren.

31 mei 2023 door Marc Bozon

Govers

Govers, thuis in cijfers sinds 1927 Het verhaal van Govers is een verhaal over hun klanten. Over hun ondernemerschap, ambitie en hoe zij deze samen realiseren. Op een financieel zo...

28 mei 2023 door Marc Bozon

G-sportweekend Amarant te Tilburg

Dit weekend vindt het G-sportweekend plaats, het wordt gehouden op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant  is reeds al 28 jaar georganiseerd...