17 augustus 2022 door Marc Bozon

Prijslijst gewijzigd medio Augustus

Net als u ongetwijfeld, krijgen ook wij nog steeds berichten over stijgende prijzen en toenemende kosten. De koffieprijzen zijn op de beurs historisch hoog, de dollar ontwikkelt zich ongunstig ten opzichte van de euro, onderdelen en componenten voor machines zijn schaars.

Ook onze leveranciers hebben als gevolg van de stijging van de prijzen op de wereldmarkt van grondstoffen voor koffie-, cacao- en melkingrediënten, verpakkingsmaterialen en transport hun prijzen moeten verhogen. Helaas betekent dit dat we deze prijsstijgingen, in navolging van andere koffiemerken, één op één zullen moeten doorberekenen.

Ons beleid met betrekking tot de ingrediënten is deze enkel aan te passen wanneer onze leveranciers dit doen. Nestlé heeft de koffieprijzen met 5% verhoogd en de melk, cacao en andere artikelen met 2%. Ook onze andere leveranciers, waaronder Redbeans en Fountain, volgen deels deze lijn. Derhalve zijn wij genoodzaakt om per medio augustus 2022 een mutatie op de factuurprijzen door te voeren. Mocht u graag goedkopere producten wensen te proberen, dan laat het ons weten en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden binnen de merken die wij voeren.

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...

21 november 2023 door Marc Bozon

Hoppenbrouwers Techniek Den Bosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ heeft een nieuw hoofdkwartier gekregen en wel op het Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch. Altijd genieten van een comfortabel, warm thuis? Hoppenbrouwers Techniek in Den Bosch...