17 juli 2017 door Marc Bozon

Passie voor koffie en hockey bij Den Bosch

In Hartsticke Bosch, het magazine van Hockeyclub Den Bosch, stond recentelijk een artikel over Coffee3, een van de sponsoren van Hockey Club Den Bosch. Hieronder de tekst van het artikel zoals dat in de Juli uitgave te lezen is.

“Wij zorgen voor genot en gemak op de werkvloer. Koffie is gewoon heel belangrijk bij bedrijven, organisaties en sportclubs. Een prachtig, smaakvol product, met veel emoties”, aldus Marc Bozon. Als directeur van Coffee3 praat hij gepassioneerd over koffie en alles waar daar mee te maken heeft. Net als over hockey en ‘zijn’ stad Den Bosch.

“De dag begin pas echt met een goede kop koffie. Het staat voor gezelligheid, saamhorigheid, sociaal contact. Onderschat niet hoe belangrijk goede koffie is voor een bedrijf of organisatie. Met Coffee3 zorgen we dat alles rond die koffie goed geregeld is. Het is geweldig om daar met mooie merken, mensen en goede producten invulling aan te geven.”

Hermes

Marc Bozon is de aanvoerder van Coffee3, gevestigd in Udenhout. Zeker geen onbekende in de Bossche regio. Hij woont al jaren in Den Bosch en is ook bekend als voorzitter van het businessnetwerk Hermes. Een netwerk waar ongeveer 200 bedrijven uit de regio lid van zijn. “Ik ben ook verliefd geworden op de stad en wat daar allemaal gebeurt. Dat geldt voor het bedrijfsleven en sport, maar ook zeker voor cultuur. Daar waar het mogelijk is om iets bij te dragen, doe je dat. Zo maken we samen die stad extra aantrekkelijk om in te leven, wonen en sporten.”

Mijn club

Met dezelfde betrokkenheid is Marc met zijn bedrijf al jarenlang sponsor van de hockeyclub. “Het is heel eenvoudig, Den Bosch is gewoon mijn club en daar wil je wat voor doen.” Hij speelt zelf bij de veteranen, zijn drie kinderen spelen in de jeugdteams en zijn vrouw Bea is actief als trimspeelster en op bestuurlijk vlak. Een oom van Marc, Theo Kronenburg, was in het verleden voorzitter. “Als klein jongetje heb ik meegemaakt dat het team van heren 1 bij hem thuis in Achel op trainingskamp kwam. Een prachtige tijd.”

In de genen

De passie voor koffie en andere (warme) dranken zit Coffee3 gewoonweg in onze genen. Het bedrijf is 41 jaar geleden opgericht door de vader van Marc. “Als familiebedrijf bedienen we duizenden klanten in een groot deel van Nederland. We zijn er heel trots op dat we een groot aantal klanten vaak al tientallen jaren voorzien van state-of-the art machines, heerlijke koffie en een goede service. Of je nu 20 of 2.000 kopjes koffie per dag verbruikt: wij denken graag met je mee om medewerkers en bezoekers een ‘warm welkom’ te bieden.”

Kies een koffiemachine die écht bij je organisatie past, aldus Marc Bozon “Een koffiemachine kies je niet elke dag. Terwijl lekkere koffie en thee wel dagelijks door je medewerkers en bezoekers ervaren wordt. Waar let je eigenlijk op, behalve een goede prijs? Wat vind je belangrijk bij koffie, thee of andere dranken? Wat zijn de wensen van medewerkers en klanten? Kortom, welke koffiemachine past het beste bij je organisatie? Daar helpen we mee bij Coffee3.”

Bossche sportwereld

Coffee3 doet al behoorlijk wat in de Bossche sportwereld. Zo krijgen de bezoekers van de businesslounges van zowel FC Den Bosch als de basketbalclub New Heroes koffie die afkomstig is van Coffee3. De koffie in het clubhuis van HC Den Bosch komt niet van Coffe3. “Geen probleem, dat moet kunnen en wij kunnen ook niet alles doen. Mijn betrokkenheid is er niet minder om. Ik ben juist erg trots op de nieuwe ontwikkelingen.”

Energie

Als speler van Veteranen B was Marc Bozon nauw betrokken bij het slijten van obligaties om de nieuwe accommodatie mogelijk te maken. “We hebben als team zeer goed gepresteerd”, lacht Marc. “Als middelgrote provinciestad heeft Den Bosch een complex neergezet dat een enorme ambitie uitstraalt. Met een prachtig clubgebouw en tribune met echte uitstraling. Het geeft heel veel voldoening en energie om daarbij betrokken te zijn.”

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...