26 oktober 2016 door Marc Bozon

NESCAFÉ Kortingsweken leveren veel voordeel op

Het zijn weer NESCAFÉ Kortingsweken!

Begin je dag sterk met goede koffie op het werk.

Waar gewerkt wordt, is goede koffie van belang. De beleving van de eerste kop koffie in de ochtend: een heerlijk moment voor uzelf en uw werknemers om de werkdag goed te starten. NESCAFÉ is hét koffieconcept dat staat voor kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, melk en cacao, een brede range aan flexibele koffiemachines én een wereldwijd vertrouwd merk, biedt u uw klanten én werknemers de heerlijkste koffievariaties.

kortingsweken

Nu tot 400 Euro korting per koffieautomaat (de kortingen variëren per koffieautomaat). Deze actie is geldig van 24 oktober t/m 31 december 2016 op alle NESCAFÉ koffiemachines, m.u.v. NESCAFÉ Alegria Conforto en NESCAFÉ Alegria 10/60.

Meer weten over de NESCAFÉ koffiemachines en direct profiteren van ons tijdelijke aanbod tijdens de NESCAFÉ Kortingsweken? Maak snel een afspraak en begin de dag met goede koffie. Bel naar 013-5114344 en informeer naar de actie of mail naar Coffee3 en vermeld de Nescafé kortingsweken in het opmerkingenscherm.

De 3 stappen naar goede koffie op het werk tijdens de NESCAFÉ Kortingsweken
• Heerlijke koffievariaties, duurzaam geproduceerd
• Brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines
• Vakkundige service dichtbij

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...