29 januari 2019 door Marc Bozon

NESCAFÉ FUSION KOFFIEMACHINES

Op de werkvloer is goede koffie onmisbaar. Op elk moment van de dag. Vroeg in de ochtend bij het doornemen van de werkdag, na een zware klus op de bouwplaats of tijdens een gesprek met een patient in het ziekenhuis.

Wij begrijpen het belang van goede koffie op de werkvloer als geen ander, en ook jij verdient het.

Lekkere koffie op ieder moment. Daarom willen wij u graag kennis laten maken met onze nieuwe NESCAFÉ Fusion machinelijn.

Drie lungo’s, twee cappuccino’s en een espresso, alle variaties zijn mogelijk. Met veel plezier kunt een rondje koffie halen voor alle collega’s. De vers gemalen bonenkoffies worden snel bereid waardoor u voor u het weet, weer op uw plek zit.

De NESCAFÉ Fusion machines zijn gemakkelijk in het dagelijks onderhoud, energiezuinig en schenken altijd lekkere koffie.

Het assortiment bestaat uit vier hoogwaardige innovatieve machines.

Maak nu kennis met NESCAFÉ en profiteer van 50% introductiekorting op de huur van onze NESCAFÉ Fusion bonen- en instantmachines.

Meer weten over onze nieuwe NESCAFÉ Fusion machines? Benieuwd naar de technische specificaties? De zetsnelheid? Het aantal consumpties.

Neem contact op met één van onze koffie experts.

Bel 013-5114344 of mail naar info@coffee3.nl en we nemen contact met u op om te bespreken welke NESCAFÉ oplossing voor u het beste zou zijn.

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...

16 april 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ voorjaarsactie 100% korting op huur!

van 15 April tot 31 Juli. Ga voor een warme lente start op de werkvloer met onze NESCAFÉ voorjaarsactie. Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of...