9 oktober 2023 door Marc Bozon

Mindlabs opening

Na jaren van plannen smeden, samenwerken, bouwen, verbouwen, inrichten en aankleden is op 27 september het MindLabs-gebouw aan de Locomotiefboulevard in de Spoorzone officieel geopend.

Om onze opening optimaal te vieren, heeft er van 25 tot en met 29 september een feestelijke Openingsweek plaatsgevonden. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten georganiseerd die volledig gericht zijn op kunstmatige intelligentie. Hierbij hebben innovatie, inspiratie en interactie de boventoon gevoerd.

MindLabs is een samenwerkingsverband waarin drie kennisinstellingen, overheden en een groeiend gezelschap van bedrijfspartners, maatschappelijke instellingen en startups participeren.

Met het Nestle concept verzorgen we met Coffee3 de koffie, thee en alle andere versnaperingen ten behoeve van de studenten en andere ingezetenen van Mindlabs!

5 december 2023 door Marc Bozon

De Klassieker

De Klassieker is er voor restauratie, verkoop en onderhoud van alle klassiekers. De basis van hun team is de kennis en liefhebberij van en voor oude automobielen en die is...

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...