9 oktober 2023 door Marc Bozon

Mindlabs opening

Na jaren van plannen smeden, samenwerken, bouwen, verbouwen, inrichten en aankleden is op 27 september het MindLabs-gebouw aan de Locomotiefboulevard in de Spoorzone officieel geopend.

Om onze opening optimaal te vieren, heeft er van 25 tot en met 29 september een feestelijke Openingsweek plaatsgevonden. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten georganiseerd die volledig gericht zijn op kunstmatige intelligentie. Hierbij hebben innovatie, inspiratie en interactie de boventoon gevoerd.

MindLabs is een samenwerkingsverband waarin drie kennisinstellingen, overheden en een groeiend gezelschap van bedrijfspartners, maatschappelijke instellingen en startups participeren.

Met het Nestle concept verzorgen we met Coffee3 de koffie, thee en alle andere versnaperingen ten behoeve van de studenten en andere ingezetenen van Mindlabs!

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...