9 oktober 2023 door Marc Bozon

Mindlabs opening

Na jaren van plannen smeden, samenwerken, bouwen, verbouwen, inrichten en aankleden is op 27 september het MindLabs-gebouw aan de Locomotiefboulevard in de Spoorzone officieel geopend.

Om onze opening optimaal te vieren, heeft er van 25 tot en met 29 september een feestelijke Openingsweek plaatsgevonden. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten georganiseerd die volledig gericht zijn op kunstmatige intelligentie. Hierbij hebben innovatie, inspiratie en interactie de boventoon gevoerd.

MindLabs is een samenwerkingsverband waarin drie kennisinstellingen, overheden en een groeiend gezelschap van bedrijfspartners, maatschappelijke instellingen en startups participeren.

Met het Nestle concept verzorgen we met Coffee3 de koffie, thee en alle andere versnaperingen ten behoeve van de studenten en andere ingezetenen van Mindlabs!

30 april 2024 door Marc Bozon

DSU

Koelkasten zijn voorzien van een afdichting (deurrubber) die ervoor te zorgt dat het gekoelde compartiment van de kast luchtdicht kan worden afgesloten. Bij de meeste koelkasten zijn deurrubbers of magneetafdichtingen...

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...