22 augustus 2023 door Marc Bozon

Michiel Wouters Tandtechniek

De Website van Michiel Wouters Tandtechniek laat het volgende zien;

Ieder mens is uniek, dus ook elk gebitselement heeft een eigen, unieke, vorm. Vandaar dat zij vinden dat persoonlijk contact en aandacht essentieel is om tot een optimaal resultaat te komen. Zo brengen zij de natuurlijke situatie, de duurzaamheid en uw wensen dichtbij elkaar. Dat is hun ambitie!

Om een hoge esthetische kwaliteit en duurzaamheid te behalen werken zij met kwaliteitsproducten en volgen ze de innovaties van het vakgebied op de voet. Dit betekent dat de medewerkers regelmatig bijscholen en nauwgezet de laatste, en voor hen bruikbare, nieuwe technologische ontwikkelingen volgen.

Innovatie is voor hen geen doel op zich; het moet uw wensen de natuurlijke situatie en hun doelstelling een stapje dichterbij brengen.

Het maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die hun boeiende vak biedt, inspireert hen. Zij streven ernaar deze inspiratie en dit enthousiasme op u over te brengen.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept met betrekking tot de koffievoorziening.

20 juni 2024 door Marc Bozon

Engelenrun

Engelenrun Op 23 Juni 2024 is de Engelenrun, het leukste hardloopfeest van de regio! Zij hopen op die zondag weer op ieders massale energie te mogen rekenen om er weer...

18 juni 2024 door Marc Bozon

Auto Dieker Lichtenvoorde

Wanneer u een vakgarage zoekt voor onderhoud of werkzaamheden aan uw auto dan wilt u een klantvriendelijke behandeling, servicegerichte houding en aantrekkelijke tarieven. Dat vindt u bij Auto Dieker. Eigenlijk...