22 augustus 2023 door Marc Bozon

Michiel Wouters Tandtechniek

De Website van Michiel Wouters Tandtechniek laat het volgende zien;

Ieder mens is uniek, dus ook elk gebitselement heeft een eigen, unieke, vorm. Vandaar dat zij vinden dat persoonlijk contact en aandacht essentieel is om tot een optimaal resultaat te komen. Zo brengen zij de natuurlijke situatie, de duurzaamheid en uw wensen dichtbij elkaar. Dat is hun ambitie!

Om een hoge esthetische kwaliteit en duurzaamheid te behalen werken zij met kwaliteitsproducten en volgen ze de innovaties van het vakgebied op de voet. Dit betekent dat de medewerkers regelmatig bijscholen en nauwgezet de laatste, en voor hen bruikbare, nieuwe technologische ontwikkelingen volgen.

Innovatie is voor hen geen doel op zich; het moet uw wensen de natuurlijke situatie en hun doelstelling een stapje dichterbij brengen.

Het maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die hun boeiende vak biedt, inspireert hen. Zij streven ernaar deze inspiratie en dit enthousiasme op u over te brengen.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept met betrekking tot de koffievoorziening.

26 februari 2024 door Marc Bozon

Dickens BV – Staal met Stijl

Dickens BV vervaardigd haarden op maat, waarbij zij specifieke afmetingen en wensen van de opdrachtgever volledig op maat maken. De haarden vinden voornamelijk hun weg naar consumenten via dealers, haardenbouwers...

19 februari 2024 door Marc Bozon

Klimax Installatiebedrijven

Als duurzaam installatiebedrijf richt Klimax Installatiebedrijven zich actief op de duurzame ontwikkeling binnen hun vakgebied. Zij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven....