22 augustus 2023 door Marc Bozon

Michiel Wouters Tandtechniek

De Website van Michiel Wouters Tandtechniek laat het volgende zien;

Ieder mens is uniek, dus ook elk gebitselement heeft een eigen, unieke, vorm. Vandaar dat zij vinden dat persoonlijk contact en aandacht essentieel is om tot een optimaal resultaat te komen. Zo brengen zij de natuurlijke situatie, de duurzaamheid en uw wensen dichtbij elkaar. Dat is hun ambitie!

Om een hoge esthetische kwaliteit en duurzaamheid te behalen werken zij met kwaliteitsproducten en volgen ze de innovaties van het vakgebied op de voet. Dit betekent dat de medewerkers regelmatig bijscholen en nauwgezet de laatste, en voor hen bruikbare, nieuwe technologische ontwikkelingen volgen.

Innovatie is voor hen geen doel op zich; het moet uw wensen de natuurlijke situatie en hun doelstelling een stapje dichterbij brengen.

Het maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die hun boeiende vak biedt, inspireert hen. Zij streven ernaar deze inspiratie en dit enthousiasme op u over te brengen.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept met betrekking tot de koffievoorziening.

3 oktober 2023 door Marc Bozon

Smits Arnhem

SmitsArnhem, op een beeldscherm komt vaak niet helemaal over wat u van een product mag verwachten. Zij snappen heel goed dat u een apparaat eerst eens aan de tand wilt...

27 september 2023 door Marc Bozon

Nestlé ranks first in coffee sustainability

Nestlé ranked first in coffee sustainability in the new 2023 Coffee Brew Index published today in the Coffee Barometer report. This report recognizes that Nestlé has a cohesive and comprehensive...