3 april 2019 door Marc Bozon

Kom in de kas en beleef een wereldse dag op 6 en 7 april 2019!

Zo’n 200 enthousiaste kwekers zetten de deuren van hun kas open zodat iedereen kennis kan komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.

De Nederlandse glastuinbouw is werelds! Van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Nederlandse kinderen groeien op met Hollandse kropsla uit de kas en Italiaanse kinderen met heerlijke, sappige tomaten in de pasta. Russische kinderen geven hun meester en juf op de eerste schooldag een bloem en in Japan staat een gele chrysant symbool voor de zon en het licht.

Deze wereldse belevingen kun je allemaal ontdekken en ervaren tijdens Kom in de Kas, het leukste, lekkerste en leerzaamste uitje voor jong en oud.

Met Coffee3 ondersteunen we een 2-tal deelnemers aan Kom in de Kas (deze zijn tevens een relatie van Coffee3) en hebben we een extra automaat geplaatst tbv een lekker kopje koffie voor de bezoekers.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...