9 september 2019 door Marc Bozon

Kan jij ook zo genieten van een goede kop koffie op het werk? Vandaag is de NESCAFÉ najaarscampagne gestart: tot 50% korting op NESCAFÉ huurmachines!

Uw collega’s verdienen goede koffie op het werk. Op ieder moment van de dag, goede koffie is onmisbaar.
Om werkend Nederland extra te kunnen laten genieten van een heerlijke kop koffie op het werk introduceert NESCAFÉ de najaarscampagne!

NESCAFÉ kent de verschillende koffiemomenten gedurende de werkdag en helpt u graag bij het kiezen van de juiste koffie voor uw organisatie. Maak nu kennis met NESCAFÉ en profiteer van onze najaarskorting tot maar liefst 50% op de huur van onze NESCAFÉ bonen- en instantmachines!

Ontdek hier onze nieuwste NESCAFÉ Fusion machines.

Bel 013-5114344 of vraag hier de info aan, vermelde ‘Nescafe najaarsactie’ in het opmerkingen scherm, en wij nemen contact met u op om te bespreken welke NESCAFÉ oplossing voor u het beste zou zijn.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...