12 december 2017 door Marc Bozon

Jonge Shorttrack talenten …. en de koffie van Coffee3

Vier nerveuze rijders staan klaar voor de start. Alle vier willen ze als eerste de bocht induiken om zo een goede positie te pakken. Gejuich klinkt als een rijder na een spectaculaire actie de koppositie weet over te nemen.

Het is dringen geblazen, niemand wil toegeven. Nog sneller gaan ze door de krappe bochten, de hand aan het ijs. Tot op de finish blijft het spannend, wie drukt als eerste zijn schaats over de streep?

Shorttrack is rond 1890 ontstaan in Engeland, waar rolschaatsen populair was. Shorttrack vindt plaats op een ijshockeybaan, waarop een ronde van 111 meter wordt uitgezet. Zeker sinds de laatste Olympische Spelen en de successen van onder andere Sjinkie Knegt is het een steeds populairdere sport aan het worden in Nederland.

Vandaar dat we met Coffee3 graag een steentje bijdragen aan de jonge talenten van deze sport en we besloten hebben om ook voor dit jaar het Gewestelijke junioren shorttrack team (Gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland) te ondersteunen!

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...