22 februari 2018 door Marc Bozon

Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel maakt theater. En meer. Het gezelschap richt zich op Nederland met een bijzondere aandacht voor de eigen regio: Noord-Brabant. En dat die provincie een geografische schakel vormt met Vlaanderen zie je ook terug in het werk van dit zuidelijke gezelschap.

Sinds 2010 is HZT gevestigd in Tilburg. Piet Menu heeft sinds september 2015 de artistieke leiding. Samen met een diverse groep theatermakers uit Nederland en Vlaanderen bouwt hij aan een open en veelkleurig theaterhuis.

Ieder brengt een eigen vorm en beeldtaal in, maar wat HZT en deze makers bindt is de drang om met het publiek in dialoog te gaan. Het werk staat in de wereld, en de wereld maakt deel uit van het werk.

Het Zuidelijk Toneel heeft gekozen voor de Redbeans Extra Large ten behoeve van de relaties en de eigen medewerkers.

19 juli 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ Intenso boon!

We hebben een nieuwe boon in het assortiment, de NESCAFÉ Intenso boon! Koffiebonen met goede balans en romige textuur De NESCAFÉ Intenso is een perfecte mix van Arabica- en Robusta-koffiebonen,...

15 juli 2024 door Marc Bozon

Reisburo Relik & van Hooft/Pelikaan Reisbureau Breda

Het reisbureau is al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omstreken. De meest uiteenlopende vakanties worden er geboekt: van unieke verre reizen tot weekendjes weg in Europa....