22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

1 juli 2022 door Marc Bozon

s werelds eerste horloge gemaakt van gerecyclede koffie

s werelds eerste horloge gemaakt van gerecyclede koffie. Als het op duurzaam leven aankomt, is het Koffiehorloge een echte innovatie, met een kast die is gemaakt van gebruikte koffiedik van...

24 juni 2022 door Marc Bozon

Mijn Herdenking

Herinneren is persoonlijk, kom langs voor inspiratie Wat past er bij de gedachte aan en gevoelens voor die ene dierbare persoon die u is ontvallen? Wat helpt om het verlies...