22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

1 december 2022 door Marc Bozon

Winterparadijs Tilburg

Winter in Tilburg wordt dit jaar uitgebreid met een waar schaatsparadijs op het Heuvelplein. Niet zomaar een schaatsbaan maar een grote overdekte ijsvloer met een glazen dak zodat de sfeer...

22 november 2022 door Marc Bozon

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg

Van de Wijgert, de pallet-en recycling specialist in de regio Tilburg. Voor de levering van kleine en grote aantallen pallets, maar ook voor recycling van pallets en alle ander houtstromen,...