22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...