22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

10 juli 2024 door Marc Bozon

Fountain en Redbeans prijswijzigingen

Zowel Redbeans als Fountain heeft aangekondigd per 1 juli de prijzen te moeten verhogen. Helaas hebben wij geen andere mogelijkheid dan de prijsstijging van onze producent te volgen en door...

9 juli 2024 door Marc Bozon

Borduurstudio Jeando

In 2003 is Jeando begonnen als Borduurstudio Jeando. Inmiddels is Jeando gegroeid naar een bedrijf waar u terecht kunt voor bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding enz. Verder zijn zij gespecialiseerd in...