22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

19 februari 2024 door Marc Bozon

Klimax Installatiebedrijven

Als duurzaam installatiebedrijf richt Klimax Installatiebedrijven zich actief op de duurzame ontwikkeling binnen hun vakgebied. Zij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven....

14 februari 2024 door Marc Bozon

Handelsbanken ‘s-Hertogenbosch

Een bank die u persoonlijk kent Als klant van Handelsbanken kunt u bij hen kantoor terecht voor persoonlijk advies en maatwerk. Zij zijn sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen en vermogensbeheer. Dat...