22 maart 2022 door Marc Bozon

Henri Van Houts

HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief – Maatwerk.

De opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door hun passie voor perfectie streven zij dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want zij ben niet tevreden met een 6,5 maar streven altijd naar een 10.

De afgelopen jaren is een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben zij de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in hun uitgebreide assortiment aan projecten.

Werken met passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. Ze hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor het vak centraal staat.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen mensen.

6 juni 2023 door Marc Bozon

Haar & Zo by Bo

Bij Haar & Zo by Bo draait het om ‘drive en durf’. Er word door het team volop intern en extern geïnvesteerd in tijd en trainingen om de kennis en...

31 mei 2023 door Marc Bozon

Govers

Govers, thuis in cijfers sinds 1927 Het verhaal van Govers is een verhaal over hun klanten. Over hun ondernemerschap, ambitie en hoe zij deze samen realiseren. Op een financieel zo...