18 oktober 2023 door Marc Bozon

HCS Building Automation

Controle op uw energieverbruik. Wanneer u denkt aan “verduurzaming” zal uw aandacht misschien niet direct uitgaan naar de DDC-regeltechniek.

Warmtepompen, hoog rendement ketels, caldameg verwarmingssystemen, zonnepanelen, laagtemperatuur installaties, daarmee wordt toch verduurzaming gerealiseerd?

Ja, dat zijn essentiële onderdelen, maar vergeet de coach ook niet. Wie moet ervoor zorgen dat deze installatieonderdelen goed op elkaar ingespeeld zijn, zodat het maximale rendement uit uw verduurzaming gehaald wordt?

Daarvoor heeft HCS Building Automation de oplossing, met hun HCS 6000 serie wordt uw installatie optimaal aangestuurd. Daarnaast krijgt u inzicht in uw installatie, zo is de registratie van alle temperaturen en sturingen voor 14 maanden via de regelaar opvraagbaar.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

5 december 2023 door Marc Bozon

De Klassieker

De Klassieker is er voor restauratie, verkoop en onderhoud van alle klassiekers. De basis van hun team is de kennis en liefhebberij van en voor oude automobielen en die is...

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...