6 juni 2023 door Marc Bozon

Haar & Zo by Bo

Bij Haar & Zo by Bo draait het om ‘drive en durf’. Er word door het team volop intern en extern geïnvesteerd in tijd en trainingen om de kennis en vak techniek van het team hoog in het vaandel te houden. En heeft het team de drive om dát te doen en te geven waar andere stoppen of niet durven!

Jouw haar is meer dan een goed geknipt kapsel en kleur. Het laat zien wie je bent. Het onderstreept jouw identiteit. Wanneer je je mooi voelt, gaat de wereld voor je open. Het laat jou stralen als persoon van binnen en van buiten. En dat voel je niet alleen, dat valt ook op bij de mensen in je omgeving.

Bij Haar & Zo by Bo begrijpen ze dat maar al te goed. Dat is wat hen elke keer weer energie geeft, een unieke look creëren die helemaal bij jou past. Zodat jij je gelukkig en goed voelt. Dat is het doel!

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...