8 februari 2019 door Marc Bozon

Fed Cup Nederland – Canada in de Maaspoort te Den Bosch

Het duel in Wereldgroep II gaat op 9 en 10 februari 2019 gespeeld worden in de Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch. Het duel vindt plaats op gravel.

Captain Paul Haarhuis is blij met Den Bosch als speelstad: “Het is fantastisch dat we na vier jaar weer eens voor eigen publiek kunnen spelen. Met het oranje publiek achter je kun je als team net wat extra’s brengen. We hopen dan ook op veel support in Maaspoort Sports & Events. Het is een geweldige locatie om te spelen en eerdere ontmoetingen in de Fed Cup hebben hier succesvol uitgepakt: in 2015 (4-1 winst op Australië) en in 2014 (3-2 winst op Japan). We hopen deze positieve lijn in februari door te zetten met winst op Canada.”

Huib van Olden, Wethouder Sport van de gemeente ‘s-Hertogenbosch: “Wij zijn trots dat dit mooie topsportevenement terug is in de Brabantse hoofdstad en we verheugen ons er op om Maaspoort Sports & Events om te toveren tot een heuse tennisarena waar de sportliefhebbers vol enthousiasme Paul Haarhuis en zijn team zullen aanmoedigen. Dit maal staat er een ontmoeting met Canada op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Daarnaast organiseert ’S-PORT – een sportief initiatief van onze gemeente – in nauwe samenwerking met de KNLTB en verschillende tennisclubs uitdagende side events, waar maatschappelijke betrokkenheid, top- en breedtesport op een prachtige manier met elkaar verbonden worden. Als stad waar het internationale grastennistoernooi Rosmalen al decennialang gehuisvest is en als sportstad hebben we beslist weer zin in een mooi tennisfeest.”

Met Coffee3 hebben we een aantal extra automaten geplaatst ten behoeve van de spelers en de begeleiding.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...