29 september 2021 door Marc Bozon

FC Den Bosch

Al meer dan 10 jaar mogen wij de koffie en de koffiemachines verzorgen bij FC Den Bosch. Een club met een mooie historie zowel in de eredivisie als nu in de eerste divisie.

Op 18 augustus 1965 ziet de Stichting FC Den Bosch/ BVV het levenslicht, nadat BVV uit het betaald voetbal is gesaneerd en terugkeert naar de amateurs. FC Den Bosch/ BVV begint in de 2e divisie B. BVV wordt ingedeeld in de 4e klas van de KNVB. Twee jaar later besluit Wilhelmina ook terug te keren naar het amateurvoetbal en is de sanering van het betaald voetbal in ‘s-Hertogenbosch compleet. Het betaald voetbal in ‘s-Hertogenbosch gaat verder onder de naam FC Den Bosch ’67. Door een samenwerkingsverband met BVV wordt vanaf 1988 tot 1992 gespeeld onder de naam BVV Den Bosch. Vanaf 1992 is het bijna terug bij af en wordt de naam FC Den Bosch.

FC Den Bosch heeft in het seizoen 2015-2016 haar vijftig jarig jubileum gevierd. Ter gelegenheid van dit jubileum werden er gedurende het seizoen meerdere activiteiten georganiseerd. De focus lag onder meer op het historisch relatiebeheer richting oud-spelers en -medewerkers van de club en op de oprichting van de FC Den Bosch Foundation die de maatschappelijke activiteiten van de club gaat vormgeven en uitdragen.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...