21 december 2018 door Marc Bozon

Eindejaarwensen Coffee3

Het jaar nadert weer zijn einde. We willen u daarom hartelijk danken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en alvast hele goede feestdagen en het allerbeste toewensen voor u en uw medewerkers in 2019.

Tevens spreken we de wens uit dat we ook het komend jaar u weer van dienst mogen zijn met onze service en producten.

Passend in onze traditie ondersteunen we ieder jaar een goed doel. Dit jaar is dat het Vicky Brownhuis , dé ontmoetingsplek voor ’s-Hertogenbosch en omstreken waar volwassenen en kinderen die geraakt zijn door kanker van harte welkom zijn. We ondersteunen hen door middel van deel te nemen aan de Vicky Brown koffieochtend waarbij we stil staan bij kanker en de impact die dit heeft op mensen en hun omgeving.

Namens het hele team van Coffee3 en de merken die wij vertegenwoordigen wensen we u fijne feestdagen en een top 2019 toe!!

Ps. Uiteraard zijn wij tussen Kerst en Oud & Nieuw gewoon bereikbaar.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...