11 mei 2017 door Marc Bozon

De Bodde kiest voor het Nescafe concept

Onderwijsinstelling De Bodde uit Tilburg staat voor Betrokken, Ontwikkelings- en Doelgericht, strevend naar een passende Deelname aan de maatschappij en gericht op het versterken van een positief gevoel van Eigenwaarde.

De Bodde is een onderwijsinstelling die zich richt op leerlingen met primair een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. De Bodde behoort tot de scholen van de Stichting Biezonderwijs en maakt onderdeel uit van het Regionaal Expertisecentrum REC Midden-Brabant.

De Bodde stelt zich ten doel leerlingen met een verstandelijke beperking door middel van onderwijs zodanig te ondersteunen dat zij een zo optimaal mogelijke ontplooiing en een zo groot mogelijke zelfstandigheid bereiken. Zij richten zich op het veelzijdig ontwikkelen van de mogelijkheden van elke leerling persoonlijk en passen het onderwijs daar zo goed mogelijk op aan (onderwijs op maat).

Zij hebben gekozen voor het Nescafé concept ten behoeve van de leraren en de leerlingen.

19 juli 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ Intenso boon!

We hebben een nieuwe boon in het assortiment, de NESCAFÉ Intenso boon! Koffiebonen met goede balans en romige textuur De NESCAFÉ Intenso is een perfecte mix van Arabica- en Robusta-koffiebonen,...

15 juli 2024 door Marc Bozon

Reisburo Relik & van Hooft/Pelikaan Reisbureau Breda

Het reisbureau is al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omstreken. De meest uiteenlopende vakanties worden er geboekt: van unieke verre reizen tot weekendjes weg in Europa....