2 december 2016 door Marc Bozon

Coffee3 organiseert in het voorjaar van 2017 een lezing rondom het avontuur van Arjan Dwarshuis

Coffee3 is sponsor van The Biggest Year van Arjan Dwarshuis, ondersteunt het Preventing Extinction Programme, en schenkt dit jaar met regelmaat aandacht aan de challenge van Arjan Dwarshuis om een nieuw wereldrecord vogels spotten te vestigen! Voor dat record moet Arjan meer dan 6.042 vogelsoorten in een jaar tijd ‘scoren’. Hij heeft dit inmiddels verbroken en staat al op meer dan 6500 soorten. De doelstelling is nu om meer dan 7000 soorten te behalen.

Arjan doet dit voor Vogelbescherming en BirdLife en hoopt zo in een jaar tijd 100.000 euro binnen te halen. Elke cent daarvan gaat linea recta naar het beschermingsprogramma. Zo kunnen we nog meer vogelsoorten redden. Klik hier voor het aantal vogelsoorten dat Arjan al heeft gezien.

orchard%20orioleIn het voorjaar verwachten we met Coffee3 een lezing te verzorgen voor een breed publiek in ‘s-Hertogenbosch waarbij we Arjan’s avonturen gaan meebeleven en een gevoel gaan krijgen voor de ultieme fysieke en mentale uitdaging die hij is aangegaan, de vele mooie momenten in de natuur die hij heeft ervaren en de prachtige vogels en andere dieren die hij heeft mogen waarnemen. Arjan is een enthousiast verteller en zijn verhaal zal boeiend zijn voor eenieder. Zeker niet alleen voor de vogelliefhebber maar ook boeiend voor mensen die iets met uitdagingen hebben, geven om natuur, houden van reizen, etc..

received_993262600782320In het kader van haar MBO beleid ondersteunt Coffee3 dit jaar  Birdlife International, een organisatie die zich inzet voor het behoud van tal van vogelsoorten. Het Preventing Extinction Programme wordt behalve door leden en donateurs van Vogelbescherming en andere partnerorganisaties van BirdLife óók gefinancierd via ‘Species Champions’. Dit zijn ambassadeurs die geld inzamelen en het beschermingswerk promoten.

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...